2777
2789
عنوان

پوست

87 بازدید | 10 پست

یه مراقبت پوستایی بگین پوستم اینه بشه ها 

لطفا تبلیغ نباشه هرچیزی که استفاده کرین با نوع پوستتون ؟

اسکراپ و سرم و ضد افتاب و اینا 

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )
خب پوستت چربه یا خشک؟  من پوستم چربه راجب پوست خودم میتونم راهنمایی کنم

منم چرب و مستعد جوشه 

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلاح تغذیه، درمان مشکلات هورمونی 

نوشیدن اب زیاااد، ژنتیک

اینا پیش نیازهان 

اگه رعایت میکنی برو سراغ مراقبت های پوستی: 

ضد آفتاب (من فلوییدی مای می زنم)، شوینده (ژل شستشوی سینره)، آبرسان (لافارر پوست حساس). 

ماسک های که میذارم یکی ماست و قهوه و یکی هم ماسک شیر هست (قرص ماسک بنداز تو شیر محلی). یه دستگاه بخور سرد هم دارم گاهی بخور میدم

سرم هم قبلا ویتامین سی گارنیه میزدم خوب بود الان سرم نمیزنم 

پوست من نسبتا چربه و لک و جوش و منافذ هم ندارم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

منم چرب و مستعد جوشه 

اول اینکه صورتتو شب ها قبل خواب حتما شست و شو بده

من خودم تونر لافارر میزنم ولی نه هر شب، یک شب درمیون معمولا

ضدآفتاب الارو مخصوص پوست چربشو استفاده میکنم ک دیگ نتونستم پیدا کنم میخوام لافارر یا پریم بگیرم ببینم چطوره 

ضدجوش پریمم برای جوش خوبه

مرطوب کننده معمولا استفاده نمیکنم ولی یدونه فیس دوکس دارم ابرسانم هست راضیم

از سرم استفاده نمیکنم

اسکرابم خودم درست میکنم با الوورا

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
اصلاح تغذیه، درمان مشکلات هورمونی  نوشیدن اب زیاااد، ژنتیک اینا پیش نیازهان  اگه رعا ...

قرص ماسک از کجا تهیه کنم ؟ داروخونه داره ؟

اول اینکه صورتتو شب ها قبل خواب حتما شست و شو بده من خودم تونر لافارر میزنم ولی نه هر شب، یک شب درم ...

کرم پودر میزنی ؟ اگه میزنی مارکش چیه 

قرص ماسک از کجا تهیه کنم ؟ داروخونه داره ؟

من یه پک چندتایی گرفتم از دی. جی کالا 

اکثر انلاین ش ا پ ا دارن. مغازه نمیدونم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

من یه پک چندتایی گرفتم از دی. جی کالا  اکثر انلاین ش ا پ ا دارن. مغازه نمیدونم

ممنون عزیزم   

من حقیقتا سرم اینا قبلا استفاده میکردم اما چون اکنه داشت صورتم اصن خوبه خوب نمیشد کامل همش قرمز بود خوشم نمیومد پیش دکتر ژاکلین خسروی چند جلسه لیزر کردم اان خیلی خوب شده منافذمم رفته فهمیدم الکی کلی پول اون همه محصول دادم خیلی هم زودتر از همه چی نتیجه گرفتم