2777
2789

ولی مجبورم بیام.. چون سرگرمی دیگه ای ندارم.. امروز ام به حدی تاپیک های دور از شخصیت و ادب دیدم که اصلن مخم سوت کشید!! 

بعد یسریا میان میگن چیزی نگید تعلیق میشید.. خب تعلیق بشیم!.. گزارش بزنیم؟ گزارشی که آیا تاثیر داره یا نه!.. من خودم بشخصه معلق هم بشم برام اهمیت نداره چون حرفمو زدم.. کاربرایی رو راه میدن که دین و ایمان آدمو زیر سوال میبرن.. مسخرست.. حتمن برای این توهینا باید گزارش بزنیم 🚶‍♀️! :/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز مفید توش نیست دیگه.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

اره من یکسالم خواننده خاموش بودم کلا هرچی میریم جلوتر حال و هوای سایت داره داغونتر میشه💔😐

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اینجا رو به چشم سرگرمی ببین زیاد گندش نکن   

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚

یا توهین میکنن

یا پز چیزای نداشتشونو میدن

یا مسخره میکنن

یا لفظ قلم حرف میزنن فکر میکنن همه چی دونن

و

ووو

وووو

انقدر هست بگم تا صب ۱۰صفحه میشه

من میخونم رد میشم 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

یه مرد مریض هم هست هرروز صبح زود زمانی که میدونه نی نی یار نیستش انقدر فحش زشت وناموسی به کاربرا میده انقدر کفر میگه .معتاد این کارشده براش شده سرگرمی کسی هم جلوشو نمیگیره 

لایک نکنید .توروخدا 
یه مرد مریض هم هست هرروز صبح زود زمانی که میدونه نی نی یار نیستش انقدر فحش زشت وناموسی به کاربرا مید ...

گفت من همون کاربر دزد دریاییم

همون پسر ک میگفت اوندن کمکتون کنم😂🤣

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱