2777
2789
عنوان

واقعن سایت بدردنمیخوره دیگه🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 33 پست
منم یکسال خاموش بودم. 

کلا هرچی میریم جلوتر بد میشه 

البته نباید از بعضی کاربرای خوب غافل شد😌

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مرد مریض هم هست هرروز صبح زود زمانی که میدونه نی نی یار نیستش انقدر فحش زشت وناموسی به کاربرا مید ...

خب وقتی نی نی یار هستش کاربریشو بدین پیگیری کنه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

دقیقا با همین احمقم

چقدرم حرفای زشتی میزد 

بعد جالبه بعضی کاربرام بیشخصیتن دهن ب دهنش میذاشتن همون حرفو بهش برمیگردوندن 

خب گزارش بزن رد شو جواب نده تا ول کنه

اونم خوشش میومد

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
چقدرم حرفای زشتی میزد  بعد جالبه بعضی کاربرام بیشخصیتن دهن ب دهنش میذاشتن همون حرفو بهش برمیگر ...

گزارش بزنم رد شم!!! این احمق و باید داد دست فتا.. یا گزارش امثال من چی میشه ها؟؟ گزارش ام که بزنم اینجا انقد بی در و پیکره که اهمیتی نمیدن به گزارشت!.. لااقل جواب میدی از خودخوریت کم میکنی:/

گزارش بزنم رد شم!!! این احمق و باید داد دست فتا.. یا گزارش امثال من چی میشه ها؟؟ گزارش ام بزنم اینجا ...

اخه ج دادنی اون هارتر میشه

بعد میدونه نی نی یارا نیستن اون ساعت میاد 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
سرگرمی که توش توهین به شخصیت و دینت باشه رو گندش نکنم!!! خنده داره

از سال ۸۹ عضوم همه مدل تاپیکی دیدم جز توهین به دین شما بدون کامنت در کسری از ثانیه منفجر میشن

فمنیست❌گاو اگر وارد قصر بشه پادشاه نمیشه این قصرِ که طویله میشه
از سال ۸۹ عضوم همه مدل تاپیکی دیدم جز توهین به دین شما بدون کامنت در کسری از ثانیه منفجر میشن

یه چشمش صبح بود که 12 صفحه پیش رفت و هرچی دلش خاست گفت 

اینکه شما نمیبینی دلیل نمیشه وجود نداشته باشه! 

یه چشمش صبح بود که 12 صفحه پیش رفت و هرچی دلش خاست گفت  اینکه شما نمیبینی دلیل نمیشه وجود نداش ...

نخوندی چی نوشتم؟نگفتم کسی نزده گفتم هر کی زده ترکیده ولی تاپیک های مذهبی همگی سرجاشه 

فمنیست❌گاو اگر وارد قصر بشه پادشاه نمیشه این قصرِ که طویله میشه