2821
2789
عنوان

چی بگم؟؟؟!بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شد دوستم باهاش در ارتباطی ؟؟چه خبر؟؟؟؟؟

سلام ماجان عزیزم آره گفتم من هیچ شناختی کامل  نسبت بهت ندارم تا وقتی بتونم تا حدی بشناسمت و تصمیم بگیرم باهم یه ارتباط معمولی داشته باشیم و هر دومون یه جا کار کنیم  و اونم قبول کرد 

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
عزیزم شما هم مثل خواهرمی امیدوارم حرفام به دردت بخوره بانو جان

قربونت مهربون

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
خوشحالم بلاخره اومدی چشمم به صفحه خشک شد  تا بیای

عزیز دلم بخدا باور کن سعی میکنم تند تند بیام ولی کارم یکم سنگینه خدا شاهده گاهی وقتا اونقدر شلوغم خوابیدن یادم میره خرید و...زندگی یادم میره 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792