2777
2789
عنوان

چی بگم؟؟؟!بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 39 پست
خدای من دوباره که رفتی پس عزیزم 

عزیزم هستم بیمارستانم گوشی دستمه  گاهی نت قطع میشهدارم میخونم دورت بگردم 

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه سیوال هنوز مجرده اگه مجرده با توجه با اینکه همش گفتی همه دوستش دارن وازش راضین بهش فکر کن اشک ...

زنگ خورد جواب نداد

بله مجرده

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
دوستم قبلاً هم بهت گفتم برو پستهامو بخون گفتم کسی که گل میزاشته این اقا بوده وگفتم که عاشقته من مطمی ...

عزیز دلم ممنون که اینقدر صبورانه راهنمایی میکنی❤من دارم تک تک پیاماتو میخونم

وا

این چه وضع خواستگاری کردنه!

اگر واقعا خواهان شماست چرا درست و مستقیم حرفشو نزد؟

وقتی هم حضوری هم تلفنی میتونست بگه، چرا با نامه!

اونم نامه ای که درجوابش تو باید حرف بزنی ، تماس بگیری یا حضوری بری! 

تهشم ول کرده رفته سفر!

نکنه توقع داره بری از سفر منصرفش کنی به پاش بیفتی!

تو هرچیزی اشتباه کرده باشی، انگار درمورد مغرور بودنش خطا نکردی!

بقول دوستان شمارت افتاده دیگه

نیاز نیست تماس بگیری

اگر خودش تماس گرفت برای جواب گرفتن، اونوقت براش زمان بذار

و اینکه بهت حق میدم اگر الان خودتو تو برزخ بین زمین و آسمون ببینی

و شوکه شده باشی

کلا طرف ازین تیپ آدماست که وقتی به یکی علاقه پیدا میکنن بدتر باهاش چپ میفتن!

و این اصلا یک موضوع روتین و عادی نیست

حق داری اگر الان ندونی باید چکار کنی

سلام دوست عزیز چی شد چه خبر

بهش گفتم بهم زمان بده جوابم مثبت قطعی شه گفتم اگر واقعا دوستم داری نرو بمون فعلا بزار عقلانی به موضوع نگاه کنم اونم قبول کرد

بهش گفتم بهم زمان بده جوابم مثبت قطعی شه گفتم اگر واقعا دوستم داری نرو بمون فعلا بزار عقلانی به موضو ...

ای جانم الهی بهترین تصمیم رو بگیری و خوشبخت ترین بشی عزیزم ،، شاید سر کار باشی خسته نباشید میگم بهت،، خودش زنگ زد یا خودت زنگ زدی چی گفتین کامل بگو 

بهش گفتم بهم زمان بده جوابم مثبت قطعی شه گفتم اگر واقعا دوستم داری نرو بمون فعلا بزار عقلانی به موضو ...

سلام عزیزم

رفتن یا نرفتن کسی نشانه قطعی این نیست که دوستت دارع یانه

شاید ی زمانی خود شما تصمیم بگیری که بری با این آقا

که از این نظر موقعیت خیلی خوبیه

اول از همه ی نگاه به شخصیتشون کن ببین اوکی هستی

باهاشون برو تو رابطه

تو رابطه بودن و صحبت کردن وارتباط برقرارکردن کلی چیز میفهمی

اون موقع ذره ذره اعتماد میاد عشق میاد.....

میدونی مغز منطق یهو میگه فلانی براساس این دلایل خوبه وانتخابش

یهو شرایط تغییر میکنه میگه نه خوب نیس ولش کن

تو یک رابطه نه میشه صددرصد باعقل جلو رفت نه با دل

هردو بزارکنار هم ببین چی میشه