2777
2789
عنوان

چه شغلی راضی و چه شغلی ناراضی..

136 بازدید | 13 پست

خودتون اطرافیانتون چه شغلی دارین که ازش راضی هستین یا اینکه پشیمون شدین ..

اگه پشیمون دلیلش چیه؟

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارمند شرکتم و ماموریت بازدید زیاد میرم

خودم راضیم والا 

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

من شغلم راضیم. (زمینه تدریس،طراحی،مشاوره فنی و مهندسی) اطرافیان هم مختلفن. کادر درمان و سیویل و کارمند و ...

ولی آینده شغل ها بیشتر سمت چیزایی داره میره که فعلا برای ایرانی ها جا نیفتاده. مثل هوش مصنوعی..ادمین سایت و پیج های تلگرامی و اینستایی..

بخوام رضایت شغلیمو کامل تر کنم دوس دارم فروش یه محصول خاص باشه فقط! چیزی که  اقتصاد موج پنجم روش تمرکز داره.

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
من شغلم راضیم. (زمینه تدریس،طراحی،مشاوره فنی و مهندسی) اطرافیان هم مختلفن. کادر درمان و سیویل و کارم ...

تدریس و طراحی چه چیزی؟

اها بنظرم رشته های فنی و مهندسی برای اقایون زمینه پیشرفت و درامد خیلی بهتری دارن 

شما تو هر کاری در جای درستش باشید و تلاشتونو بکنید موفیقتش هست. منتها لازمه همه این ها حوصله داشتن و روحیه و انگیزه بالا هستش.

البته که باید برای شروع هر کاری آموزش دید.. آموزش مستمر و متمرکز پیش رفتن خیلی مهمه

یکی از اشتباهایی که پدر مادرای امروزی میکنن همینه. بچشون از کلاس شطرنج میره پیانو از موسیقی میره فیزیک.. باید خودشون عاقلانه مسیر درست بچه هاشون هموار کنن. هی از این شاخه به اون شاخه رفتن درست نیست. این بچه آخرشم نمیدونه میخواد با خودش چکار کنه. نظرتون؟

شما تو هر کاری در جای درستش باشید و تلاشتونو بکنید موفیقتش هست. منتها لازمه همه این ها حوصله داشتن و ...

واقعا از شاخه به شاخه پریدن ادمو سردرگم میکنه و به علاوه اون به رشته ای که علاقه نداشته باشی ادمو پیر میکنه.

علاقه به ادم جون تازه میده

شما تو هر کاری در جای درستش باشید و تلاشتونو بکنید موفیقتش هست. منتها لازمه همه این ها حوصله داشتن و ...

من از بچگی روحیه مدیریت داشتم سلیقم خلاق بود تو کارهای گروهی مدرسه هم که شرکت میکردم بقیه رو مدیریت میکردم.

اما بیزنس و مدیریت تو ایران اینده ای نداره

من از بچگی روحیه مدیریت داشتم سلیقم خلاق بود تو کارهای گروهی مدرسه هم که شرکت میکردم بقیه رو مدیریت ...

یه جمله ای داره جناب بیل گیتس توی صحبتاش که میگه فروختن آب به کسی که در بیایان مانده ، کار آسونیه که هر کسی میتنونه انجام بده

ولی موفقیت در انتظار کسیه که بتونه به صحرا نشین ها ماسه بفروشه!!!

شما کافیه برای یه علاقه و رشته تخصصی آموزش و زمان بزارین بعد از قدرت فضای مجازی استفاده کنین.

اگه واقعا ذهن مدیریتی داری و دنبال استقلال مالی و تفاوت نسبت به همسن و سالهاتونی باید بری تو مسیرش و آموزش ببینی و تخصصی پیش بری.

اگه پکیج های آموزشی تو این حوزه مد نظرت باشه بهم بگید کانال های تلگرامی چند تایی دارم که دوره های رایگان میزارن. فقط باید استفاده کرد و وقتو از دست نداد همین.

یه جمله ای داره جناب بیل گیتس توی صحبتاش که میگه فروختن آب به کسی که در بیایان مانده ، کار آسونیه که ...

به این راحتی ها هم نیست .

الان تقریبا هر کی یه پیج داره پکیج میفروشه هر ایده‌ای تکراری شده .