2821
2789
عنوان

تلگرام

271 بازدید | 8 پست

خانوما تلگرام چند روز آدم نره میزنه آخرین بازدید یک هفته پیش؟هر کی یه چیز میگه بعضیا میگن ۳ روز بعضیا ۴ روز بعضیا ۷ روز میگن طول کشیده دقیقش رو کسی میدونه ؟

۷ روز نری میزنه بازدید یک هفته پیش ۳۰ روز نری میزنی یک ماه پیش بیشتر از چند ماه نری میزنه اخرین بازد ...

مطمئنین اینارو؟پس چرا مال بعضیا بعد ۳ روز میزنه یک هفته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنین اینارو؟پس چرا مال بعضیا بعد ۳ روز میزنه یک هفته؟

ببین بعضیا مثلا چهارشنبه آفلاین میشن شنبه میزنه اخرین بازدید یک هفته پیش چون اون هفته چهارشنبه آفلاین شدن الان که شنبست هفته جدیده اما در کل ۷ روز برای که بزنه اخرین بازدید یک هفته نیازه 

July
ببین بعضیا مثلا چهارشنبه آفلاین میشن شنبه میزنه اخرین بازدید یک هفته پیش چون اون هفته چهارشنبه آفلای ...

مرسی عزیزم شرمنده میپرسم من شخص مد نظرم از شنبه ساعت ۳ ظهر واتساپ نیمده ولی تلگرام هنوز ریسنتلیه الان این انلاین شده غیر از شنبه یا دو سه روز دیگه اینم میشه یک هفته پیش؟

مرسی عزیزم شرمنده میپرسم من شخص مد نظرم از شنبه ساعت ۳ ظهر واتساپ نیمده ولی تلگرام هنوز ریسنتلیه الا ...

سه شبانه روز انلاین نباشه لست سین ریسنتلی میزنه یک هفته 

یک هفته بیشتر انلاین نشه میزنه یک ماه

2824
2823
2791
2779
2792