2777
2789
عنوان

برا یکی مُردم ک...

276 بازدید | 13 پست

زنش طلاق داده ۹ساله

ی بچه ۸ساله داره

من مجردم

خونوادش مخالف شدید اول همه مادرش ک الان جوری راضی شده ک بیا و ببین

باباش و خواهرش ول کن نیستن

میگن ن. فامیل نه چون با پدر بززگ مادربزرگم خصومت داشتن قبلا و میگن منم ازون رگ و ریشه م

بحدی مخالفن ک نمیشه ببینمش گقت حوصله عصاب خوردی دردسر ندارم 

اگه بچه م نبودمیدونستم چجوررفتارکنم و چ لجبازیای کنم

همش میگن ارتباط با دختره ک باهاشی قطع کن کم حرصمون بده

گفت اگ بچه نبودولشون میکردم چون میرم سرکار کی پیش بچه یاشه کی مراقبش باشه همونقدرمن فاصله بگیرم و لج گنم اونام بابچه م اینکارو میکنن و خودمم باعث میشه دورشم.توپیام براش نوشتم امیدوارم هیچوقت پشیمون نشید اگ هرکیو گرفتی و برات زیرنظرگرفتن کسیو پسربزرگی هستی همه شدن تصمیم گیرندت..

تودلم دوسش دارم دیگه گریه و ناراحتی نمیکنم 

دلم میخاد و مطمعنم اون روز میاد میگه همه چی درس شده برگرد من دیگه نمیخامش و عذاب و اذیتای ک کشیدم سرشون درمیارم.

لطفاسرزنش نکنید باتوجه ب شرایط لطفا عزیزای دل😣واقعاحال روحی خوبی ندارم

خدایاشکرت...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو جایی که نمیخانت نباش فقط اعصابت بهم میریزه

فقط منتظر روزیم ک بیاد و باشوق و ذوق زنگ بزنه بگه درس شد همه چی و بیابیینمت و بگم حوصله دردسر ندارم بازخونوادت شروع کنن مث خودش💔

خدایاشکرت...❤️

فقط سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن حوصله دردسر داری و کلنجار رفتن با خانوادش بیخیال بشین یه بخت خ ...

اوهوم پناه برخدا عزیزم..فقط دوس دارم پشیمونیشون بیینم و من رد کنم

خدایاشکرت...❤️

اوهوم پناه برخدا عزیزم..فقط دوس دارم پشیمونیشون بیینم و من رد کنم

درکت میکنم عزیزم همه وجودت تنفر گرفته  ولی، تو گذشت کن تا به آرامش برسی و دعا کن  خوشبخت بشی که حسرت بخورن 

خدا هست و خدا هست و خدا هست........
درکت میکنم عزیزم همه وجودت تنفر گرفته  ولی، تو گذشت کن تا به آرامش برسی و دعا کن  خوشبخت ب ...

ن خدایی تنفر نه فقط دلم میخادبرگرده کلی حالش بگیرم بعد اونوقت بگم ببینم خونواده من راضی میشن

خدایاشکرت...❤️

ن خدایی تنفر نه فقط دلم میخادبرگرده کلی حالش بگیرم بعد اونوقت بگم ببینم خونواده من راضی میشن

عزیزم ت آدم حال گیری از کسی نیستی بذار بره برا همیشه .. فقط اینو بدون ک خدا خیلی دوست داره 

عزیزم ت آدم حال گیری از کسی نیستی بذار بره برا همیشه .. فقط اینو بدون ک خدا خیلی دوست داره  

اره واقعاحال گیرم نیستم...دورت بگردم من😍ولی فقط دلم پشیمونیش میخاد ک برگرده و من دیگه نخامش

خدایاشکرت...❤️