2777
2789
عنوان

برا یکی مُردم ک...

284 بازدید | 13 پست

زنش طلاق داده ۹ساله

ی بچه ۸ساله داره

من مجردم

خونوادش مخالف شدید اول همه مادرش ک الان جوری راضی شده ک بیا و ببین

باباش و خواهرش ول کن نیستن

میگن ن. فامیل نه چون با پدر بززگ مادربزرگم خصومت داشتن قبلا و میگن منم ازون رگ و ریشه م

بحدی مخالفن ک نمیشه ببینمش گقت حوصله عصاب خوردی دردسر ندارم 

اگه بچه م نبودمیدونستم چجوررفتارکنم و چ لجبازیای کنم

همش میگن ارتباط با دختره ک باهاشی قطع کن کم حرصمون بده

گفت اگ بچه نبودولشون میکردم چون میرم سرکار کی پیش بچه یاشه کی مراقبش باشه همونقدرمن فاصله بگیرم و لج گنم اونام بابچه م اینکارو میکنن و خودمم باعث میشه دورشم.توپیام براش نوشتم امیدوارم هیچوقت پشیمون نشید اگ هرکیو گرفتی و برات زیرنظرگرفتن کسیو پسربزرگی هستی همه شدن تصمیم گیرندت..

تودلم دوسش دارم دیگه گریه و ناراحتی نمیکنم 

دلم میخاد و مطمعنم اون روز میاد میگه همه چی درس شده برگرد من دیگه نمیخامش و عذاب و اذیتای ک کشیدم سرشون درمیارم.

لطفاسرزنش نکنید باتوجه ب شرایط لطفا عزیزای دل😣واقعاحال روحی خوبی ندارم

خدایاشکرت...❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو جایی که نمیخانت نباش فقط اعصابت بهم میریزه

فقط منتظر روزیم ک بیاد و باشوق و ذوق زنگ بزنه بگه درس شد همه چی و بیابیینمت و بگم حوصله دردسر ندارم بازخونوادت شروع کنن مث خودش💔

خدایاشکرت...❤️

فقط سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن حوصله دردسر داری و کلنجار رفتن با خانوادش بیخیال بشین یه بخت خ ...

اوهوم پناه برخدا عزیزم..فقط دوس دارم پشیمونیشون بیینم و من رد کنم

خدایاشکرت...❤️

اوهوم پناه برخدا عزیزم..فقط دوس دارم پشیمونیشون بیینم و من رد کنم

درکت میکنم عزیزم همه وجودت تنفر گرفته  ولی، تو گذشت کن تا به آرامش برسی و دعا کن  خوشبخت بشی که حسرت بخورن 

خدا هست و خدا هست و خدا هست........
درکت میکنم عزیزم همه وجودت تنفر گرفته  ولی، تو گذشت کن تا به آرامش برسی و دعا کن  خوشبخت ب ...

ن خدایی تنفر نه فقط دلم میخادبرگرده کلی حالش بگیرم بعد اونوقت بگم ببینم خونواده من راضی میشن

خدایاشکرت...❤️

ن خدایی تنفر نه فقط دلم میخادبرگرده کلی حالش بگیرم بعد اونوقت بگم ببینم خونواده من راضی میشن

عزیزم ت آدم حال گیری از کسی نیستی بذار بره برا همیشه .. فقط اینو بدون ک خدا خیلی دوست داره 

عزیزم ت آدم حال گیری از کسی نیستی بذار بره برا همیشه .. فقط اینو بدون ک خدا خیلی دوست داره  

اره واقعاحال گیرم نیستم...دورت بگردم من😍ولی فقط دلم پشیمونیش میخاد ک برگرده و من دیگه نخامش

خدایاشکرت...❤️