2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 67 پست
ADHD و افسردگی

می دونستی adhd یه اختلال گوگولی نیست و یک چهارم زنای دارای adhd خودکشی می کنن؟ 

میدونستی adhd اگه تو همون بچگی تشخیص داده بشه کامل درمان میشه ولی اگه تو بزرگسالی تشخیص داده بشه درمان نمیشه و فقط باید کنترلش کرد؟

میدونستی اگه زود تشخیص داده نشه و به خاطر علائم adhd هی از طرف والدین و جامعه تحقیر بشی ریسک مبتلا به اضطراب و افسردگی‌ و خودکشیت خیلی از بقیه بالاتره؟

و میدونستی ۷۵ درصد مواقع بیش فعالی تو دخترا تشخیص داده نمیشه به خاطر بی سوادی اطرافیان؟

پس جدیش بگیر و داروهاتو مصرف کن.

اینا رو نگفتم که بترسی. منم مثل توعم. دقیقا می فهمم چه فشاری رو داری تحمل میکنی. و کاش یکی بود اینا رو به من میگفت

اینم بدون بیش فعالی کلا ۳ تا دارو داره. صبر داشته باش. مثلا اگه ریتالین روت اثر نکرد از دکتر بخواه اون یکی رو امتحان کنید مثلا ویاس. ویاسم اثر نداشت یکی دیگه. کلا خاصیت داروهای بیش فعالی اینه دکتر باید انقدر دارو رو عوض کنه و دوز رو بالا پایین کنه تا سرانجام داروی مناسب تو رو پیدا کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

می دونستی adhd یه اختلال گوگولی نیست و یک چهارم زنای دارای adhd خودکشی می کنن؟  میدونستی adhd ...

بخاطر عدم تشخیص تا الان خیلی فشار تحمل کردم . 

مرسییی خیلی خوشحال شدم از اینکه فهمیدم تنها نیستم چون واقعا میترسم از اینکه به بقیه بگم از نگاهشون و دیدشون نسبت به من همین هم باعث شده فکر کنم از بقیه کمترم .

از راهنمایی کاملت واقعا متشکرم ♥️♥

بخاطر عدم تشخیص تا الان خیلی فشار تحمل کردم .  مرسییی خیلی خوشحال شدم از اینکه فهمیدم تن ...

یادمه اولین بار که فهمیدم adhd دارم یه نفس راحت کشیدم. چون دیگه قرار نبود داروهای اشتباهی بخورم. (چون نمی تونستن تشخیص بدن بیش فعالی دارم رو تشخیص بیماری اشتباه بهم میدادن) دیگه علت هر رفتارمو میدونستم و راه های کنترلشو سعی میکردم یاد بگیرم. بیش فعالی به معنی عدم تمرکز نیس. به معنی عدم مدیریت تمرکزه. یعنی یا بیش از حد رو یه چیزی تمرکز میکنی یا اصلا نمی تونی تمرکز کنی و تعادل نداری. و این شمشیر دو لبه س. میتونه به نفعت باشه یا ضررت. موسس اپل بیش فعالی داشت. تمام تمرکزشو به صورت افراطی روی تاسیس اپل گذاشت و یکی از موفق ترین افراد کره زمین بود :) . داوینچی بیش فعال بود. تو از بقیه کمتر نیستی. تو فقط از بقیه متفاوت تری و این اصلا عیبی نداره. تفاوت هاس که آدما رو زیباتر میکنه :))

یادمه اولین بار که فهمیدم adhd دارم یه نفس راحت کشیدم. چون دیگه قرار نبود داروهای اشتباهی بخورم. (چو ...

حرفات خیلی قشنگن لغت به لغتشون رو درک میکنم درسته حق با توعه با همین تفاوت هام میتونم موفق باشم راست میگی بیش فعالی فقط عدم تمرکز نیست حتی باعث وسواس شده بود و من رو خیلی آزار داد شاید الان که فهمیدم نقطه اوج زندگیم باشه حداقل میدونم دلیل متفاوت بودنم چیه و میتونم باهاشون مقابله کنم یا حتی شاید با بعضیاشون کناربیام در هر صورت این چیزیه که منو ساخته و همیشه جزئی از وجودم بوده فقط چون تازه فهمیدم هضم کردنش واسم سخت بود ولی الان بهترم🙃