2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 67 پست
چطوری فکر نکنم بتونم وقتی نمیخورم خیلی عصبیم و غمگین-در حال حاضرم اتفاق خوبی توی زندگیم نیست بخاطر ه ...

اصلا ترک نکن. بعدا هم زیر نظر دکتر

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

خانما پیشنهاد عاشق شدن میدین از کجا معلوم آدم درست و حسابی سر راهش سبز شه، اونم کسی که توی این شرایط ...

حقیقتا درست میگین توی این سن واقعا به نظرم عاشق شدن اشتباهه اگه اون فرد درست نباشه واقعا ضربه ای که میخورم غیرقابل درمان میشه . اون هم با توجه به خام بودن من . اگه هم بخوام عاشق بشم مطمئن میشم از مسیر ازدواج باشه و یه رابطه پایدار شکل بگیره هیچوقت اجازه نمیدم عشق کورم کنه به اندازه کافی اشتباهات انتخاب پدر و مادرم رو در زندگی دیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرصارو بذاره کتار که ددرست نیست، شاید نیاز به عوض کردنشون باشه. من خودم افسرذگی زایمان گرفتم تا وقتی ...

واقعا اثر داشت افسردگی زایمان رو نمیدونم ولی من 4 5 سال مصرف کردم دریغ از ذره ای اثر

نخور لطفا من دوسال ریتالین خوردم معتادش شدم هنوز بعد از دوسال ترک نتونستم خودمو جمع کنم دکتر داد ...

عزیزم میفهمم خیلی برات سخت بوده و تجربه ناخوشایندی از این دارو داری ولی لطفا توصیه های این چنینی به آدما نکن. ریتالین مصرف و قطع کردنش باید زیر نظر پزشک باشه. اگه سرخود مصرف یا قطع بشه فاجعه به بار میاد.

این دارو اگه درست استفاده باشه میتونه معجزه کنه. صدها مقاله وجود داره در موردش. هر لحظه در موردش تحقیق میشه و همین طوری الکی به کسی داده نمیشه که. 

واقعا اثر داشت افسردگی زایمان رو نمیدونم ولی من 4 5 سال مصرف کردم دریغ از ذره ای اثر

عزیزم دکترت رو عوض میکردی، این دلروها خیلی حساسن.‌ من چون فلوکستین میل جنسی زو کم میکرد عوضش کرد و بهم یچیز. یگه. داد واقعا میلم درست شد ولی حساس شده بودم و زودرنج. دوباره برگشتم به همون فلو.‌

قرصارو بذاره کتار که ددرست نیست، شاید نیاز به عوض کردنشون باشه. من خودم افسرذگی زایمان گرفتم تا وقتی ...

برای یه درد درونی که سالها ریشه دوونده داخل ادم از عوامل بیرونی استفاده کردن بی فایدس 

عزیزم دکترت رو عوض میکردی، این دلروها خیلی حساسن.‌ من چون فلوکستین میل جنسی زو کم میکرد عوضش کرد و ب ...

پیش 5 تا روانشناس رفتم 7 مدل قرص مصرف کردم 

یکی از روانشناسامم الان ترکیس تازه خر وسط تراپیام رفت 

در کل درمون این نوع افسردگی که بیشتر تو سن 18 تا 24 میاد دارئو نیست افسردگی زایمان بحثش فرق داره اون اختلال هورمونی دلیلشه دلیل ایم ذهن زخم خورده فرده

حقیقتا درست میگین توی این سن واقعا به نظرم عاشق شدن اشتباهه اگه اون فرد درست نباشه واقعا ضربه ای که ...

آفرین عزیزم. عشق باید بوجود بیاد خودبخود. و چه بسا انتخاب عاقلش در زمان مناسب خیلی هم بهتره. من خودم عاشق شدم و کلی سختی کشیدم ، بلاخره ازدواج کردیم ولی واقعا میگم خیلی خیلی شانس اوردم که الان اوکی هستیم باهم.‌ ولی انتخاب عاقلانه درصد اشتباهش خیلی کمتره. 

پیش 5 تا روانشناس رفتم 7 مدل قرص مصرف کردم  یکی از روانشناسامم الان ترکیس تازه خر وسط تراپیام ...

درسته عزیزم. اون سن‌ سن حساسیه.‌ که در اصل وظیفه والدینه مراقب بچه هاشون باشن و تکیه گاهشون‌. ولی متاسفانه بعضبا فقط بلدن بچه درست کنن. بچه داری رو بلد نیستن

وای مرسی.. واقعا حالم بد شد گفتم معتاد میشم

ببین من بیش فعالم و به خاطر موقعیتی که توش هستم تمرکز کردن و کنترل تکانشگری هام واسم مهمه. منم ریتالین مصرف می کنم. درسته ریتالین عوارض داره (مثل هرررر داروی دیگه ای) ولی شخص بیش فعال حداقل باید دوران تحصیل یا زمانایی که نیاز به تمرکز داره یه مدت ریتالین مصرف کنه وگرنه ضرر اهمال کاریاشو می بینه. و آره بعدا که تحصیل یا اون موقعیت حساس تموم شد میتونه به دکتر بگه که میخواد دارو رو قطع کنه و دکترم یواش یواش دوز و تعداد مصرفی رو میاره پایین تا وقتی که کامل قطع بشه. بین بد و بدتر انتخاب کن. یا عواقب تکانشگری و تمرکز نداشتن رو انتخاب کن یا عوارض ریتالین رو. من عوارض ریتالین رو انتخاب کردم (هر چند که تا حالا تو مقاله ها عوارض جدی به جز اعتیاد که اونم تو مواقعی به خاطر استفاده نادرست اتفاق میوفته حرف زده نشده)

ببین من بیش فعالم و به خاطر موقعیتی که توش هستم تمرکز کردن و کنترل تکانشگری هام واسم مهمه. منم ریتال ...

واقعا مرسی از راهنمایی ♥️

چه دوزی مصرف میکنین شما؟