2777
2789
عنوان

هدیه ولن تاین مادر شوهرم🥲❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 3217 بازدید | 101 پست
خداروشکر انرژی خودم و اطرافیانم کلا مثبته  این کارای کوچیک حس خوب به ادم منتقل میکنه دوس داشتم ...

واقعا من خیلی لبخند اومد رو لبم از کار مادرشوهرت اصلا وظیفه ای نداشت واقعا مشخصه خودتم خیلی خانم خوبی هستی عشقتون محبتتون همیشه پایدار باشه

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
خداروشکر انرژی خودم و اطرافیانم کلا مثبته  این کارای کوچیک حس خوب به ادم منتقل میکنه دوس داشتم ...

فایده نداره اینجور

پاشو ی ماچ آبدرش کن

بعدم تف کن تو شانس من 😂😂😂

خدا حفظتون کنه 

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مادرشوهر من اصرار داشت روز دختر بهم کادو میداد کادوهاش تو سلیقه ام نبود ولی روز دختر خیلی مقید بود ...

مهم نیت قلبی بود که داشتن

خدا نگهشون داره

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
😂😂😂😂😂 الهییییییی  تف چرا ؟؟؟؟؟ نگو اینجوری ایشالا خیلی بهتر از اینا نصیبت بشه

دیگه ۱۰سالی هست یکی نصیبم شده ک امیدوارم خدا ب راه راست هدایتش کنه.

🥲😂😂

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
مرسی عزیزم 😍 دستشون درد نکنه .بعضیا مث مادر خود ادم میمونن

فدات شم 

اره والا منم الحمدلله مادرشوهر و کلا خانواده شوهرم خوبن دوستشون دارم تو این ده سال مثل مدرومادر خودم بودن ،من ازشون راضیم خدا هم ازشون راضی باشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم