2777
2789
عنوان

کار مجازی

204 بازدید | 31 پست

کاری که نیازی به سرمایه اولیه نداشته باشه. چند وقتی هست از پس هزینه های درسیم برنمیام چون پشت کنکوری هستم نمیتونم حضوری مشغول به کار شم.

هزینه‌ش هم زیاد نباشه مهم نیست فقط بتونم تا حدودی به پدرم کمک کنم. 

شما سراغ ندارین؟ لطفاً اگه به همچین موردی برخوردین تاپیکمو ذخیره کنید بعد بهم اطلاع بدین :)

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

من کار دارم هیچ سرمایه ای هم نمیخواد حتی هزارتومن

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه کاری؟

روبیکا داری؟ 

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
چه کاری؟ میشه بیشتر توضیح بدی

روبیکا دارین؟ 

من مدرک زبان دارم زیر نظر آموزش و پرورش هم کار میکنم 

شهر م رو عوض کردم آنلاین کلاس برگزارم میکنم برای همه سنین و پایه ها و در هر سطحی فعلا 10،15تا زبان آموز بیشتر ندارم 

اگه کسی رو توی دوست آشنا فامیل و..... معرفی کنینو ثبت نام کنه 50هزارتومن بهتون میدم برای جلب اطمینان هم هرجلسه میتونن همونموقع پرداخت کنن یا پایان کلاس جلب رضایت زبان آمورهاهم با خودم

کانال هم دارم ک میتونین عضو بشین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز