2789
عنوان

کار مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 31 پست
خوب معرفی کنین 

مشاوره ی پوست مو هست به این معنا که به کسایی که مشکل پوستی چین و چروک و لک و..‌ دارن مشاوره میدم و محصول معرفی میکنم 

بیخشید محکم تر بغلت نکردم،فکر میکردم دوباره میبینمت.

چه کاری؟

توضیح دادم بیا

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درآمدتون چقدر و چند ساعت و به چ کسایی مشاوره میدین 

درامدم ماهی اگه بیشتر تلاش کنم ۴ یا ۵ تومن میشه 

ولی بازم خوبه دیگه از بیکاری بهتره

به دوستا و آشناهام یا حتی غریبه ها 

تو این کار نحوه ی فروش رو هم به آدم یاد میدن

اره دارم 

@M_Jalaliyan_Aآیدیمع

خواستین پی ام بدین لینک کانال رو براتون بفرستم

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
من مدرک زبان دارم زیر نظر آموزش و پرورش هم کار میکنم  شهر م رو عوض کردم آنلاین کلاس برگزارم می ...

هر وقت پیدا کردم بهتون معرفیش کنم مشکلی نداره؟ 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
هر وقت پیدا کردم بهتون معرفیش کنم مشکلی نداره؟ 

ن عزیزم

چطور مشاوره میدی تلفنی؟خودشون شماره میدن ؟

بله خودشون میخوان برای عارضه یا مشکلاتشون مشاوره بشن 

منم یا تلفنی یا تصویری آنلاین بهشون مشاوره میدم و محصول مناسب پوستشون رو معرفی میکنم