2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 79 پست
انشاله میده.فقط بعضیا بدون اذیت باردار میشن بعضیا راحت

نمیدونم والله اگه الان این اذیتشه و میخواد بیاد وای بحال وقتی که اومد دده میسوزونه دیگه🤣

من 8ماه وقتم بود نشدم تا دیروز دوسه قطره لک اومد به شوهرم گفتم سریع رفته بیبی گرفته زدم میبینم منفیه ولی تاالانم پریود اصلیم نیومده.درحالیکه همیشه شدید میشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا میکنم.ولیتوام نذر نمک کن به فاطمه زهرا ایشااله جواب میده چون شنیدم خانوم فاطمه چون خودش خانوم بو ...

کلی نذر کردم هیچ گدوم نشده حتی برا ماه محرم هم نذر کرده بودم نشده 

سیستم ایمنی ب اصطلاح نقص داره و یا زیادی قوی هست که جنین را شبیه ویروس میبینه و ازبین میبره.... چرا ...

خب نمیشه ی مدت ی کاری ک بدنت ضعیف شه

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
ای جانم خدا حفظشون کنه عزیزم کاش منم داشتم شیطونی میکرد 

انشاله میشه اصلا نگران نباش من اینقدررر گریه کردم اینقدر دوا درمون استفاده کردم تو۲۶سالگی پیرشدم الانم واقعا تو اذیتم

ببینم اصن بیخیال شو.خدا کارش همیشه لج میکنه قربونش برم میگی میخوام نمیده میگی دیگه نمیخوام دوتا دوتا میده 

عزیزدلم اینقدر خودتو توفشار نذار همین استرس و نگرانی خودش کلی هورموناتو سیستمتو بهم میریزه الان تو فقط باید ارامش داشته باشی

خب نمیشه ی مدت ی کاری ک بدنت ضعیف شه

چرا دائم کورتون میخورم ، سرم های قوی کورتون میزنم ولی فقط بدن درد و پوکی استخون و ریزش مو و چاقی شکمی برام داشته تاحالا 😔

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چرا دائم کورتون میخورم ، سرم های قوی کورتون میزنم ولی فقط بدن درد و پوکی استخون و ریزش مو و چاقی شکم ...

وای عزیزم 🥺🥺

منم باید ای وی اف کنم چون اندومتریوز دارم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
واقعا؟؟؟؟؟ عزیز من تاالن سن هیچوقت درد سینه نداشتم الان جوری درد و حساسیت داره که نمیتونم دست بزنم. ...

قرص های هورمونی سینه رو اونجوری حساس و دردناک میکنن اوایل بارداری هیچ علائمی نداری بعد۶_۷هفته شروع میشه