2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 79 پست
چرا دائم کورتون میخورم ، سرم های قوی کورتون میزنم ولی فقط بدن درد و پوکی استخون و ریزش مو و چاقی شکم ...

اینو یکی از دوستان تا نی نی سایت گذاشته بود میگفت که صد درصد جوابه ...میخوای اینم امتحان گن.حداقلش گیاهیه عوارض نداره

وای عزیزم 🥺🥺 منم باید ای وی اف کنم چون اندومتریوز دارم

ای وی اف سخت نیس عزیزم فقط یادت باشه دوز داروهاتو بگی کم بهت بدن که درد کیستت زیادترنشه...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای وی اف سخت نیس عزیزم فقط یادت باشه دوز داروهاتو بگی کم بهت بدن که درد کیستت زیادترنشه...

اول بابد برم تخمک کشی بعدش عمل کنم بعد ای وی اف

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
اینو یکی از دوستان تا نی نی سایت گذاشته بود میگفت که صد درصد جوابه ...میخوای اینم امتحان گن.حداقلش گ ...

ممنونم🌹🌹🌹 ،کارمن ازاین کارها گذشته تواین ده سال اخیر هرچی بگی از گیاهی و شیمیایی خوردم ...باید خدا بخواد ک فعلا واسه من نخواسته...

ممنونم🌹🌹🌹 ،کارمن ازاین کارها گذشته تواین ده سال اخیر هرچی بگی از گیاهی و شیمیایی خوردم ...باید خد ...

گلم نمیخوام ناراحت یا سردت کنما فقط بگو خدا راضیم به رضایتو...ایشااله قسمتت میشه یروز میای همینجا میگی بلاخره شد خدا واسه منم خواست من مطمعنم

اول بابد برم تخمک کشی بعدش عمل کنم بعد ای وی اف

خب عزیزم همون وقت ک شروع میکنی دارو مصرف کردن ب اصطلاح میگن وارد سیکل ای وی اف شدی ...بعد از استفاده داروها ی نوبت پانکچر(تخمک کشی)میشید ،بعد جنین تشکیل میشه و بعد از چندماه زمانی ک کیست اندومتریوز را عمل کردید میرید و جنین هارا انتقال میدید .....

خب عزیزم همون وقت ک شروع میکنی دارو مصرف کردن ب اصطلاح میگن وارد سیکل ای وی اف شدی ...بعد از استفاده ...

اها

نمیدونستم 

خب برا کیستم خطر نداره

چند روز قبل پانکچر بهم دارو میدن

گلم نمیخوام ناراحت یا سردت کنما فقط بگو خدا راضیم به رضایتو...ایشااله قسمتت میشه یروز میای همینجا می ...

بله عزیزم من همیشه میگم من ادمی نیستم به زور از خدا چیزی بخوام تا ۵سال دیگه بهم بچه داد که هیچ نداد هم ک دنیا به ته نیومده ب همه میگم اره عقیم و نازام و خدا نخواست واسم ...این دنیا کلا ارزش زندگی کردن نداره بچهای منم باهوشن دلشون اینجارو نمیخواد😂

اها نمیدونستم  خب برا کیستم خطر نداره چند روز قبل پانکچر بهم دارو میدن

از روز دوم سیکل تا ۱۴یا۱۵سیکل دارو مصرف میکنید ...

ن فقط باید دوز داروها کم باشه...

از روز دوم سیکل تا ۱۴یا۱۵سیکل دارو مصرف میکنید ... ن فقط باید دوز داروها کم باشه...

چ داروهای هس مصرفش چجوریه

بله عزیزم من همیشه میگم من ادمی نیستم به زور از خدا چیزی بخوام تا ۵سال دیگه بهم بچه داد که هیچ نداد ...

ایوالله همینه....☺️

الان شوهر منم میگه شد که شد نشد هم خودمون میریم عشقو حال...

دیشب قبل تست بی بی اون بهم دلداری میده میگه اگه منفژ شد عصبی نشی🐕بازی در نیاری فدای سرت🤣