2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 79 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگه عجله نکن یواش یواش میریم جلو 

گلی من دوستام باوجود بچه اول برای بچه دوم بعد از کلی اقدام و قرص و آمپول ۳سال گذشت تا حامله شد تازه یکیش هنوز حامله نشده دیگه تو ۴سال اقدامه تازه اونیکه ۳سال اقدام بود تا نرفت ورزش حامله نشد حالا به این یکی دوستم هر چقدر میگیم برو ورزش بلکه حامله شدی میکه نمیرم حوصله ندارم

عزیزم یه چکاپ برو

رفتم میگه همه چی خوبه این ماه نشه ماه بعد.اخه یه مدت قرص اورژانسی به اشتباه مصرف کردم بخاطر همین...من میگم خدا اگه به مصلحتم باشه میده.هیچ اجباری ندارم...اگه هم نداد لابد حکمت نبود

خدانکنه عزیزم🌹  از هردو ولی بیشتر ازمن ...سیستم ایمنی بدنم ب جنین اجازه لانه گزینی و رشد نمید ...

خب دلیلش چیه چزا اینحوری میشه

نمیتونی. رحم اجاره کنی

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
حرفت به دلم نشست عزیزم دعا کن برام میخوام زودی بشه خسته شدم از دوا و دکتر

دعا میکنم.ولیتوام نذر نمک کن به فاطمه زهرا ایشااله جواب میده چون شنیدم خانوم فاطمه چون خودش خانوم بوده ومعصوم به دعا های خانوم دلشکسته حتما جواب میده

دکترم حرف نداره هرکی رفته جواب گرفته میگن باید دنبالش رو بگیری تا جواب بگیری 

پس انشاله نتیجه میگیری فقط حوصله کن عزیزم الان بچه های من اینقدرررر اذیت میکنن حصرت یکم استراحت رو دارم

خب دلیلش چیه چزا اینحوری میشه نمیتونی. رحم اجاره کنی

سیستم ایمنی ب اصطلاح نقص داره و یا زیادی قوی هست که جنین را شبیه ویروس میبینه و ازبین میبره....

چرا میشه ولی من اینکارو نکردم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پس انشاله نتیجه میگیری فقط حوصله کن عزیزم الان بچه های من اینقدرررر اذیت میکنن حصرت یکم استراحت رو د ...

ای جانم خدا حفظشون کنه عزیزم کاش منم داشتم شیطونی میکرد