2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 79 پست
عزیزم بهت پیشنهاد میکنم اگه تهرانی حتما ی ویزیت برو مطب خانم دکتر حنطوش زاده خیلیا جواب گرفتن

تهران نیستم گلم🌹

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چند سالتونه؟   چند سال است ازدواج کردید؟ آیا سقط داشتید؟ جلوگیری چی ؟  چند وقت جلوگیری د ...

۲۸ سالمه 

۳ ساله شد عروسی کردم

۲ ماه بعد عروسی ازاد گذاشتم 

اون دوماه هم قرص ال دی خوردم 

بعد دکتر رفتم گفت پرولاکتینت بالاس اونو هم با قرص دکتر جدیدی که پیدا کردم حل کردم قرص های دکتر قبلی نگو فایده نمیده یه سال خوردم الکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال یه دعاازنی نی سایت یادگرفتم گفتن 28ماه رمضان سوره شورابودفک کنم دوتا ایه داره بنویسی روکاغذ پایین کاغدم اسم خودت و شوهرت بذاری لای همون سوره تاسال دیگه همون موقع یابارداری یابچه داری منم انجام دادم الان مهنا جونم یک ماهشه 

خب ماه دیگ ماه رمضونه من همون ماه که نوشتم حامله شدم

اره میدونم صبر کنم ببینم اینم انجام بدم.تو دلم میگم خدایا هرچی خواستم دادی همون لحظه ولی چرا بچه میخوام صدامو نمیشنوی

پارسال یه دعاازنی نی سایت یادگرفتم گفتن 28ماه رمضان سوره شورابودفک کنم دوتا ایه داره بنویسی روکاغذ پ ...

سلام گلم.واقعا راست میگی؟جواب میده؟؟؟

من الان دوماهه اقدامم.یک ماهه همه ی علایمارو دارم لک.درد سینه.سردرد خستگی و خواب.بعضی وقتا هم حالت تهوع ولی بیبی میزنمیا هاله داره یا منفیه نمیدونم چی کار کنم 

من شهرستان ای وی آف گردم نشد رفتم تهران مرکز مام پیش دکترعلیرضایی بارالها ۳قلو شدیکیشو ریداکت کردم دوقلو موند.حتما پیش دکترخوب برو تو تهران.الکی وقت و حوصله و پولتو هدر نده عزیزم

اصلا نگران نباش  استرس به خودت نده سنی نداری که    

لامصب اطراف یه حرفایی میگن اذیت میشم منم میگم زود بشه حوصله حرف شنوی ندارم میگم وقتی میشه چرا دیر میشع ولی برا بقبع زود میشع

اره میدونم صبر کنم ببینم اینم انجام بدم.تو دلم میگم خدایا هرچی خواستم دادی همون لحظه ولی چرا بچه میخ ...

میده گلم به وقتش به مصلحتش.ایشالله دامنت سبز میده به همه مون شیرینی میدی😁

سلام گلم.واقعا راست میگی؟جواب میده؟؟؟ من الان دوماهه اقدامم.یک ماهه همه ی علایمارو دارم لک.درد سینه ...

سلام عزیزم من پارسال هرکارکردم حامله نشدم همین دعاروکه نوشتم همون ماه حامله شدم ان شاالله که جواب بده چون دعاکلا برای بچه دارشدنه توگوگل سرچدکن تو تاپیکای قبلی نی نی سایت قشنگ توضیح دادن

لامصب اطراف یه حرفایی میگن اذیت میشم منم میگم زود بشه حوصله حرف شنوی ندارم میگم وقتی میشه چرا دیر می ...

خب چرا اصلا میگی که میخوای و تو اقدامی واسه بستن دهنشون با همسرت هماهنگ باش بگید فعلا قصدشو نداریم میخواییم خودمونو جمعوجور کنیم بعد....