2777
2789

داخل خونه چادر سرم کنم اومدن کمی موهام  بیرون باشه حجاب کامل نباشه زشته؟ چون چادری نیستم  چون پسر میاد میخام بپوشم ولی موهام کمی بیرون باشه زشته؟

هرطور هستی و میخوای باشی باش

نه اینکه الان یجور باشی بعد ازدواج یجور دیگه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه چادر نمیخواد سر کنی چون بهت نمیاد و اینکه همون خانواده خودت خندشون میگیره چه برسه به دیگران

واینکه موهات کمی بیرون باشه قشنگه باهات موافقم

لباس رنگ روشن بپوش ولی چسبون نباشه

چادری نیستم ولی چوم پسر میاد میگن چادر بپوش نمیدونم چکار کنم😓😓

اگه مجبوری بپوشی ام موقع حرف زدن بهش بگو ک خونوادت گفتن بپوش و تمایل خودت نبوده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
نه دیگه چادر نمیخواد سر کنی چون بهت نمیاد و اینکه همون خانواده خودت خندشون میگیره چه برسه به دیگران ...

اول جمله چی گفتی عزیز  متوجه نشدم؟؟؟ آخه  من هیکلم  ریزه میزس  کت وشلوار همرنگ  ندارم بخوام بدوزم چند روز میشه همه میگن نمیشه زود. کت های دیگم دارم منتها  شلوار سفید دمپا آخه زشت نیس؟غیرهمرنگ

اگه نزدیک هم بودیم مادر من برات می‌دوخت البته شیش ماه طولش میداد    

😢😢😢راهکار  بده استرس گرفتم  واسطه  گفت .ازم پرسیدن  دختر خانم دیدی خوشگله. گفتم بله.حالا چه  کارکنم😞