2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 52 پست
عریزم ذات انسان همینه بی توجه هست بعد یادش میاد توجه کنه ک دور شده  بچه ندارین؟

پسرم دو سال و نیمه هست و عاشق منه تنها کسی هست که ظهر اومد تو اتاق اشکمو پاک کرد بوسم کرد یه لحظه حس کردم خدا رو دیدم انقدر که این بچه منو تو اوج سکوتم فهمید

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم 😥.کسی که افسردگی حاد داره از خونه نمیتونه بره بیرون ینی از نور و تاریکی بیزار میشه

کاملا حق داری 

فقط کسی که تو این لحظات هست میدونه چی میکشه 

ولی مطمئن باش این حس الانت مقطعی و گذرا هست 

شاید آینده خوبی در انتظارت باشه 

حیفه جوونی 

با خودکشی ناشکری نکن

خدا بهت بدن سالم داده 

کلی آدم ناسالم هستن دلشون میخواد جای تو باشن 

پس ببین اونا چی میکشن طفلکا

خب چرا داروهاتو مصرف نمیکنی شاید بخاطر اونا باشه باور کن همه این حسا بخاطر بهم ریختگی هورموناس باید ...

دارو ها حالمو بهم ریخته بود همش خواب آلود و کلافه بودم انگار قدرت فکر کردنمو ازم گرفته بود

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
من زندگی خیلی مرفع و خوبی دارم .به تازگی خونه خریدیم اونم جای خیلی خوبه شیراز .از نظر مالی خیلی وضعم ...

خب پس الحمدالله

میدونم پول همه چیز نیست

خوشبختی نمیاره

اما اینجوری فکر کن که بعضیا محتاج ۱ تومن ۲ تومن پولن که بدهی بدن یا برن دکتر و….

اما خدا این امکانات رو به تو داده

شوهری رو بهت داده که میگه دوست دارم

و….

زندگی سخته میدونم خیلی سخته

ولی به همون اندازه هم میتونه شیرین باشه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

گلم خودمم در این شرایط هستم و واقعا افسردگی به معنی غمگین بودن نیست  تنها راه نجاتی که پیدا کر ...

چیکار کنم ؟دقیقتر میگی ؟

دارو ها حالمو بهم ریخته بود همش خواب آلود و کلافه بودم انگار قدرت فکر کردنمو ازم گرفته بود

دکترت رو عوض کن گلم

میدونم سخته که بیایی از خونه بیرون

ولی به حال خوب بعدش فکر کن

به اینکه بچه هات یه روزی قراره مامان صدات کنن

تو میشی تکیه گاهشون

تا یه سنی همه ی زندگی شونی🥺😍

بعدش نوه دار میشی بهت میگن مامانی 🥲🥰

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

ابر خاکستری بی باران پوشانده
آسمان را یکسر
ابر خاکستری بی باران دلگیر است

و سکوت تو پس پرده ی خاکستری سرد کدورت افسوس سخت دلگیرتر است
شوق بازآمدن سوی توام هست

اما
تلخی سرد کدورت در تو
پای پوینده ی راهم بسته
ابر خاکستری بی باران
راه بر مرغ نگاهم بسته

وای، باران
باران؛
شیشه ی پنجره را باران شست
از دل من اما
چه کسی نقش تو را خواهد شست ؟
آسمان سربی رنگ
من درون قفس سرد اتاقم دلتنگ
می پرد مرغ نگاهم تا دور

وای، باران
باران؛
پر مرغان نگاهم را شست
خواب رؤیای فراموشی‌هاست
خواب را دریابم
که در آن دولت خاموشی‌هاست

من شکوفایی گلهای امیدم را در رؤیاها می بینم
و ندایی که به من می گوید :
گر چه شب تاریک است
دل قوی دار، سحر نزدیک است

دل من در دل شب
خواب پروانه شدن می بیند
مهر صبح‌دمان داس به دست
خرمن خواب مرا می چیند

آسمان‌ها آبی
پر مرغان صداقت آبی‌ست
دیده در آینه‌ی صبح تو را می‌بیند
از گریبان تو صبح صادق
می گشاید پر و بال

با تماااام وجودم درکت میکنم.میدونی منم همیشه میشنیدم فلانی خودکشی کرده متعجب میشدم و میگفتم عقل ندارن و این حرفا ومیگفتم من هیچوقت به اون مرحله نمیرسم.

اما قربون حکمت خدا شاید میخواست بهم یاد بده هیچکسو قضاوت نکنم.

ببین الان اومدی وخودتو کشتی؟به نظرت چی میشه؟

هیچکس وهیچیییی نمیشه فقط به خودت ظلم میکنی.من از نصیحت متنفرم اما این حرف من کسی که یه روز جای تو بوده ورو به یاد داشته باش ،الان تو تاریکی خب؟قطعاااا بعدش روزه تحمل کن

فقط میتونم بهت بگم گرچه شب تاریک است دل قوی دار سحر نزدیک است

شایدزخمات خوب نشه اما ترمیم میشه

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕

خب پس الحمدالله میدونم پول همه چیز نیست خوشبختی نمیاره اما اینجوری فکر کن که بعضیا محتاج ۱ تومن ۲ ...

درسته .😔گاهی بی منطق میشم و از همه متنفر و دلم میخاد فقط زندگیمو تموم کنم بارها از کودکی به خودکشی فکر کردم 

با تماااام وجودم درکت میکنم.میدونی منم همیشه میشنیدم فلانی خودکشی کرده متعجب میشدم و میگفتم عقل ندار ...

الان چیکار کنم ؟همش بغض دارم .شوهرمم که چون بهش گفتم جدی نگرفت مثل چی از چشمم افتاد

ابر خاکستری بی باران پوشانده آسمان را یکسر ابر خاکستری بی باران دلگیر است و سکوت تو پس پرده ی خاکست ...

😞خوشبحال نزدیکان شما که شما رو دارن انقدر با فهم 

درسته .😔گاهی بی منطق میشم و از همه متنفر و دلم میخاد فقط زندگیمو تموم کنم بارها از کودکی به خودکشی ...

درکت میکنم عزیزممممم

بی منطقی هم نیست

فشار زندگیه

اما واقعا سعی کن امیدوار باشی

الانم دیدم یه بچه ی دو ساله داری

اون الان تمام زندگیش تویی

شما سعی کن یه مادر خوب واسش باشی

یه مادری که بچه ت بگه مامانمم خیلی قویه🥺🥰😘❤️😍

الان چیکار کنم ؟همش بغض دارم .شوهرمم که چون بهش گفتم جدی نگرفت مثل چی از چشمم افتاد

من تو جایگاه تو نیستم و نمیتونم تصمیم بگیرم و قضاوت کنم

اما هرکااااری که حالتو خوب میکنه انجام بده

تصمیم جدی برا ایندت بگیر

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕