2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 52 پست
😞خوشبحال نزدیکان شما که شما رو دارن انقدر با فهم 

قربونت بشم

به خدا منم به اندازه ی خودم مشکلات دارم

دارو میخورم

اما واقعا به نظرم این زندگی ارزش تلاش کردن و سختی کشیدن رو داره

حداقل وقتی آدم بمیره، میگه یه زندگی خوب داشتم

ولی اگه زود جا بزنه میگه کاش اینکار رو میکردم کاش اون کارو میکردم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

دکترت رو عوض کن گلم میدونم سخته که بیایی از خونه بیرون ولی به حال خوب بعدش فکر کن به اینکه بچه ها ...

یه پسر دو سال و نیمه دارم .بهم میگه مامان جان

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دیگه باید برم ،خواهش میکنم ازت کتاب آخرین راز شاد زیستن رو بخون خواهش میکنمممممممم از اپ کتابراه بخر  و بخون خواهشا لطفا الان بخر تا امشب بخون حال  و هوات عوض میشه منم مثل شما بودم 

من دیگه باید برم ،خواهش میکنم ازت کتاب آخرین راز شاد زیستن رو بخون خواهش میکنمممممممم از اپ کتابراه ...

چشم امشب میخونمش

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
یه پسر دو سال و نیمه دارم .بهم میگه مامان جان

آخه خوشبختی از این بالاتر

چقدر آدم دارن خودشونو به در و دیوار میزنن و میلیون میلیون پول میدن و آی وی اف میکنن که فقط یک لحظه بتونن حس تو رو تجربه کنن

خدای نکرده نمیگم شما ناشکری

ولی واقعا سعی کن همین خوشبختی های کوچولوی زندگی رو پیدا کنی

بهشون توجه کنی

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

آخه خوشبختی از این بالاتر چقدر آدم دارن خودشونو به در و دیوار میزنن و میلیون میلیون پول میدن و آی و ...

🙁حرفهات درسته متقاعد شدم .اما شوهرم مثل چی از چشمم افتاد فک کن بهش گفتم میخوام خودکشی کنم گفت آدم باش

چیکار کنم ؟دقیقتر میگی ؟

نشخوار فکری نداشته باش اتفاقاتی که ناراحتت کرده رو بیار روی کاغذ و به خودت قول بده در روز در حد ده دقیقه بهش فکر کنی.

ورزش کن، کلاسهای شاد ثبت نام کن هرچی که بهت حال خوب میده انجام بده 

سخت اما کم‌کم درست میشه و پیش روانشناس هم برو صحبت کن باهاش یا درد و دلات بیار رو کاغذ

کلا صبوری میخاد تا درست بشه 😊

🙁حرفهات درسته متقاعد شدم .اما شوهرم مثل چی از چشمم افتاد فک کن بهش گفتم میخوام خودکشی کنم گفت آدم ب ...

مردا ذاتا بی احساسن😑

ولش کن بابا

با خودت بگو گور باباش

شما نیازی به حمایت اون نداری که مثلا اون بیاد بگه نههههه تو رو خدا خودکشی نکن

ولی با این حال دوست داره دیگه

خودشم گفته دیگه

مردا ذاتا بی احساسن😑 ولش کن بابا با خودت بگو گور باباش شما نیازی به حمایت اون نداری که مثلا اون ...

🙃اول به زنده موندن فکر میکنم .

بعدم دهن شوهرمو صاف میکنم 😄بی احساسه خنگ

نشخوار فکری نداشته باش اتفاقاتی که ناراحتت کرده رو بیار روی کاغذ و به خودت قول بده در روز در حد ده د ...

باشه

عزیزم چیکار کنم حالت خوب بشه چیکار کنم خوشحال بشه از راه دور حاظر تا جایی که میتونم کمکت کنم 

آخه کی بیشتر از تو می‌تونه از پسرت محافظت کنه

کی می‌تونه مادری کنه براش 

میدون چقدر آدما در حسرت همین پسر کوچولوی هستن قرار در آینده موفقیت پسرت ببینی توی تحصیلات کار موفق بشه تو لباس دامادی ببینید😍😍😍😍😍😍

🙃اول به زنده موندن فکر میکنم . بعدم دهن شوهرمو صاف میکنم 😄بی احساسه خنگ

آفرین آفرین🤣

من که هق هق گریه میکردم

داداشم عین گاو از جلوم رد می‌شد اصلا نمیگفت آجی چته

بابامم که هی میگفت ادای افسرده ها رو در نیار😶😑🗿

ولی خب مطمئن هستم که آینده خیلی قشنگ تر از این حرفاست🥺😍🥰❤️