2777
2789
واقعا دلیل خاصی داشت؟

یه روایت خوندم زنی که مهریه ش زیاد باشه بی برکته لبته اگه شوهر پولدار باشه نه ها

شوهرمم معلمه آخه خونواده شم حمایت نمیکنن منم که نمیخوام خودمو با مهریه معامله کنم خودمم شاغلم  تصمیم گرفتم کم بگم پارسال هم عروسی کردیم خیلی دور نیس

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بچه ها الآن که فکرمیکنم ۱۴ تا برای مهریه خیلی کم بود 🥺🥺

فردا اگه دختره مهریش زیاد باشه عقد کرده نکرده مهرشو بزاره اجرا چه بلایی سر پسر مردم میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بشناسمش حداقلش یه خونه رو میخرم براش

وقتی بشناسیش یعنی چه زمانی؟ دختر با ۱۴تا سکه همه حق و حقوق و از خودش سلب کنه به شما بده بیاد تو زندگی که آیا روزی بهش حقی ملکی سهمی بدی یا ندی مهریه منم ۱۴تا سکه هست ولی نه با فلسفه ناقص شما

فردا اگه دختره مهریش زیاد باشه عقد کرده نکرده مهرشو بزاره اجرا چه بلایی سر پسر مردم میاد

خب ازاون ورم اگه آقا دیگه زنشو نخورد ۱۴ تا سکه پولی نیست که دختر بیچاره بتونه از پس زندگیش بربیاد

صلح عمری چیه

یعنی در زمان فوت اموالتون به ایشون میرسه و هیچکس دیگه حقی نداره 

قابل ابطال هم هست . یعنی میتونید اگر جدا شدید باطلش کنید

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

وقتی بشناسیش یعنی چه زمانی؟ دختر با ۱۴تا سکه همه حق و حقوق و از خودش سلب کنه به شما بده بیاد تو زندگ ...

یعنی چنسال بعد زندگی 

بعدشم اقا  هرچی کار کنه برای بچه های همون خانومه دیگه

من مهریه ندارم 

اما هم تمام اموال خودم و همسرم رو برای هم صلح عمری کردیم 

هم تمام حقوق برابر رو بلاشرط و بلامانع دارم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خوشبخت هستین حالا؟

نمیدونم😂😂فک نمیکنم مهریه ی زیاد خوش

بختی بیاره واقعا ما باهم تلاش میکنیم زندگیمونو بسازیم 

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

یعنی چنسال بعد زندگی  بعدشم اقا  هرچی کار کنه برای بچه های همون خانومه دیگه

یعنی برای اون خانوم نیست ؟ هویت ایشون مگه در گروی بچه هاشه ؟

زندگی مشترک منو تو نداره  

اگر نداره پس مهریه رو هم بالا بدین . ایشالا تا زنده اید نمیگیره

اگر هم گرفت منوتو نداره دیگه . چه تو جیب شما باشه چه ایشون