2777
2789

من خودم ۱۴ تا گفتم خودم خواستم

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطورتون از هیچی چیه؟؟؟

اگر آقا فوت کنن و بچه داشته باشن ، خانوم فقط یک هشتم ارث بهش میرسه و بقیه به وراث میرسه

پس باید مهریه و نفقه باشه تا بتونه خونه و درآمدی داشته باشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

والا الان همون چهارده تا هم زیاده 

چهارده تا زیاده؟؟

همه قوانین علیه زنا هست اقا راحت میتونه پسفردا فیلش یاد هندوستان کنه بره طلاق بده دختر رو و....

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕

ماهم ۱۴ ..اونم شوهرم نمی‌دونم چکار کرده نوشته عندل استتاعه نمی‌دونم چی چی ..یعنی اگه داشت بده اگه نداشت هیچی ... بعضی مرد ها برای زندگی هیچ ارزشی نمیزارن

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
وقتی بشناسمش حداقلش یه خونه رو میخرم براش

پس اونم وقتی شما رو شناخت یه مقدار مهریه رو میبخشه 

اعتماد و شناخت دو طرفه اس 

حقوق برابرش رو با صلح عمری انجام بدین دیگه نیازی به این ترس و استرس نیست

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan