2777
2789
عنوان

رابطه شوهرم با زنداییش

| مشاهده متن کامل بحث + 3407 بازدید | 94 پست
آدم هرچقدرم صمیمی باشه ۱۶دیقه بازندایی حرف نمیزنه راجب چی مگه اینقدر حرف میزنن ،بنظرم این مسئله رو ج ...

اخ اینا کلا خیلی صمیمی بودن عمو دیدنیم حرف میزنن فامیلشون کلا راحتن باهم 

حالم خوب نیس بچه ها لطفاااااا شوخی نکنید بیزحمت راهنماییم کنید اطرافتون همچین چیزی بوده؟

مشکل از شوهر خودته عزیزم ببین اون چقدر لاشیه خیلی ببخشید ولی زندگی خودتو به پای این جور مرد نزار 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین برای فهمیدن اینطور روابط اولین اقدام اینه بروز ندی هرچی فهمیدی نگه داری تا به یقین برسی اونم چط ...

ضبط مکالمه چطور بزارم بلدی،نه اینا روابط عاشقانه یا جنسی ندارن،فک میکنم چیزیم باشه در حد درد و دل و حرف زدن و امار دیگرانو دادنه ک‌ننیخوام اونم باشه

تهدیدش کن.

نذار چون رابطه داشتین اون بتازونه.

جوری نشون بده ک اعتماد تو زندگی خیلی واست مهم تره.

یه کم سفت و سخت بگیر و تهدیدش کن به جدایی و از این حرفا.

بگو فکر نکن چون رابطه داشتیم با هر رفتاریت می‌سازم و کوتاه میام.من ارامشزو اعتماد واسم از هرچیزی مهمتره.

دیگه نمیتونم بهت اعتماد داشته باشم.تو چشمم خراب شدی.

اینا رو بگو ولی خیلی کشش نده اما محکم بگو ک بترسه یه کم

خدایا شکرت
اوه اوه  باورمیکنی منم میترسم  قید این شوهرو باید بزنه  لامصب مخ شوهررو زده

نه ببینننتتننن اینا باهم حرف میزنن فقططططط عاشقانه نههههه فقط حرف معمولی من اینو مطمعنم ولی اینم نمیخوام باشه

ضبط مکالمه چطور بزارم بلدی،نه اینا روابط عاشقانه یا جنسی ندارن،فک میکنم چیزیم باشه در حد درد و دل و ...

گوشی شوهرت چیه؟

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر