2777
2789
عنوان

رابطه شوهرم با زنداییش

| مشاهده متن کامل بحث + 3407 بازدید | 94 پست

اگه اونقد با داییش زندگی کرده وباهاشون در ارتباط بوده و زندایی با همه صمیمیه و چت میکنه،چطور دایی یه دفه بعد از مدتها شک میکنه،مگه این صمیمیت یه دفه به وجود اومده و همیشگی نبوده؟یا چطور فقط به شوهر تو شک میکنه و پسرخاله و بقیه نه؟

چرا شوهرت به خاطر چیزی که میگه بینشون نیست باید گریه کنه و بگه یه دفه دیدم وسط این ماجرام؟کدوم ماجرا؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اگه اونقد با داییش زندگی کرده وباهاشون در ارتباط بوده و زندایی با همه صمیمیه و چت میکنه،چطور دایی یه ...

باهم یه مدت مثل دوستا حرف میزدن زنه اونموقع مشکل روحی داشته من خوندم پیامارو پیامای شوهرم حالت سر باز منی داشت خوب ج نمیداد،اونم میگفت باکی حرف میزنی ک‌منو تحویل نمیگیری فلان ،زیاد در جریان نیستم مال قبل ازدواج ماس اون ماجرا نمیدونم چطور شک کردخ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

4سال فاصله دارن،ببین باهم عاشقانه نمیحرفن مطمعنم شوهرم دوسش نداره اونم همینطور ولی خوب من دوس ندارم ...

نمیتونه که زن داییشه

خیلی حساس نشید

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

نمیتونم دارم دیوونه میشم🥲

هر چی حساسبت نشون بدی بیشتر خودت اذیت میشی

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)