2777
2789
عنوان

کمک.کمک.کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 34 پست
بله عزیزم منم میخوام دکتر خوب برم ک اول ازمایشات و سونو شکم بدم بعد تا اخر تحت نظر باشم. ممنونم واس ...

خواهش میکنم گلم موفق باشی  

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فولیک اسید بخور 

حتما دندونات اگه خرابن درست کن چون اگه توی بارداری درد بگیرن خیلی اذیت میشی 

سیستم ایمنیتو بالا ببر تا سرما نخوری برای بالا بردن سیستم ایمنی با دکترت مشورت کن

اگر کم خونی داری قرص مصرف کن ازمایش چکاپ بده بخصوص تیروئید 

تند تند رابطه نداشته باش دو روز درمیون و بهترین پوزیشن برای بارداری رو بزن نت بهت یاد میده 

بهتره رابطه فوری بعد پریود و نزدیک به زمان پریود نباشه و مابین این دو تازیخ باشه

برای همسرت معجون درست کن تا اسپرم های قوی تری داشته باشه 

موقع ارتباط اصلا به بچه فکر نکن و فقط به لذت رابطه و احساس به همسرت فکر کن 

انشالله به سلامتی 

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
رو اسید فولیک دوباره به شدت تاکید می‌کنم..برو از داروخانه بخر و شروع کن ..رو مغز واعصاب جنین درآینده ...

عه؟ ممنونم چشم حتما....و اینکه دکتر خوب تهران کیو پیشنهاد میدین؟ خانم باشه

فولیک اسید بخور  حتما دندونات اگه خرابن درست کن چون اگه توی بارداری درد بگیرن خیلی اذیت میشی&n ...

دستت درد نکنه خدا خیرت بده الهی....ممنون.

واسه تیروعید و اینا و کلا کاری نکردم تا برم دکتر ازمایش کلی بدم هر چی کم و زیاد بود اونجا معلوم بشه....

شوهرمم قراره خودش دکتر بره اول....

دکتر خوب تهران کسیو میشناسی عزیزم

فولیک اسید بخور  حتما دندونات اگه خرابن درست کن چون اگه توی بارداری درد بگیرن خیلی اذیت میشی&n ...

یه دکارم قبلا رفتم گفت رابطه برای اقدام ۵ روز بعد از پریود....این غلطه؟

دستت درد نکنه خدا خیرت بده الهی....ممنون. واسه تیروعید و اینا و کلا کاری نکردم تا برم دکتر ازمایش ک ...

زنده باشی

تهران نبستم عزیز

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
خدا خودش کمک کنه.از الان استرس گرفتم. بار اولمه....از دکتر شرو کنیم ببینیم چی میشه🧐

تحت نظر باشی استرس نمیگیری ولی کاری رو سر خود نکن

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
درسته 

اهان.ممنون.بعدم اینکه الان برای سونو شکمم هر دکتری برم میشه؟ یا همونم صبر کنم دکتری ک انتخاب میکنم بنویسه؟ چون میخوام قبل از بارداری ببینم چخبره شکمم؟

و اینکه میگم شاید یه دکتر انتخاب کنم ک طول بکشه تا نوبت بده.بنظرت سونو رو زودتر جای دیگ ندم ک اگه نیاز به قرص  درمانیه زودتر شروع کنم؟🧐