2777
2789
عنوان

همیشه میگن مثل زن دوما باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 6464 بازدید | 161 پست
زن دوم اومده رو خرابه های یه زن دیگه، در واقع از ..... مایه گذاشته 

چرا میگید خرابه ی زن دیگ؟ یعنی اون همه زندکی خرابه اس؟ شاید اومده رو‌خوشبختی یکی دیگ 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
دقیقا خیلی زن پر سیاستیه 

شما همونی که زن پدرت خواهرشوهر خواهرت میشه؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مامانم خونه خودشه اون زنه هم خونه خودش

بابات شب ها کجامیمونه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

چوت مثل زن عمل بفکر شوهر و بچه نیستم جم نمیکنن ازخودگذشتگی ندارن از خوراک پوشاک بخاطر خانواده شون نمیزنن 

رنای دوم بفکر کندن و خرج کردن و خوش گذرونی ان واس همین دوسشون دارن

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

زیاده خواه هستن به کم قانع نیستن و از خود گذشتگی نمیکنن 

زنی ک خرج داره ارج داره 

اگه دقت کنین شاعرا هم واسه زنی که از خودگذشتگی کرده و تو سختگی ها سازش کرده هیچ شعری نگفتن 

ولی تا دلت بخواد راجع ب معشوقی ک عاشق رو خون ب جگر کرده شعر دارن

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

دلیلش هوس بازی مرده هست که دومی جدیده فعلا تازست بعذش اونو هم دلش میرنه 

مردی که به زن اول خودش وفا نکنه به هیچکی دیگه نمیکنه یه چند سالی اوکی هستن بعذش نفر بعدی بعدم شما ظاهر داستانو میبینی درونشون پوکیده نمیشه غیر این باشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بحث استقلال شخصیتی نیست  انقدر مار خوردن افعی شدن

ببین عزیزم همش میگن زن مستقل 

بعد زنا فک میکنن زن مستقل یعنی درآمد داشته باشی نه این نیستتتت

استقلال رفتاری یعنی مودت اخلاقت وابسته به مرد نباشه این چیزی ک زن دوما دارن 

مرد از غصه ناراحت شه زن دوم به هیجاش نیست تازه سلام هست مردو سر کیف میاره  

نه ک زن اول غمخواره همش نگران مرده خیلی چیزا دیگ 

شما همونی که زن پدرت خواهرشوهر خواهرت میشه؟

نه عزیزم 

شما ایشونو از کجا میشناسید کدوم استان زندگی میکنن

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

به عنوان کسی که در یک خانواده نرمال متولد شدم، و حتی در کل فامیل خودم و همسرم هیشکی زن دوم نداشته، هیچ ایده ای ندارم

تا شعاع پانصد نفری از آشنایان و اقوام و دوستانی هم که میشناسم زن دوم وجود نداشته🥺

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
چون همیشه در دسترس نیستن بخاطر کارایی که میکنن  دنبال خرج کردن و ارج گرفتن هستن.

آفرین همیشه در دسترس نیستن 

ویژگی‌ زن جذاب:

از خود گذشتگی و فداکاری تو رفتار نداره ولی بلده زبون بریزه و خودشو آدم خوب جلوه بده 

سیاست و عشوه و کم محلی و بی توجهی در عین حال داشتن اعتماد به نفس بی نهایت

تورک آذربایجان ،کورد کورمانج❤️
نه عزیزم  شما ایشونو از کجا میشناسید کدوم استان زندگی میکنن

تو‌همین سایت دیدم فکر کنم‌بلوچ باشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند