2777
2789
عنوان

همیشه میگن مثل زن دوما باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 6464 بازدید | 161 پست
دقیقا خیلی زن پر سیاستیه 

چیزی از رفتار هاشون میدونید؟ ک به پدرشون چطوری رفتار میکنن چیا میکه به پدرتون؟ یا پشت شما؟ 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
بابات خرجی میده به مامانت یا اون زنبکه نمیزاره از اون ج ن ده خانوم هم بچه داره

وای اره چرا خرجی نده همه چی فراهمه برا مامانم 

اصلا زنه جرعت نمیکنه از بابام بگه خرجی نده بابام هیچی کم نمیزاره برا خونه مامانم 

اره دوتا بچه ی دختر ی پسر کوچیکن پسره کلاس اوله دختره 3سالشه و من واقعا دوستشون دارم🙂

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بخواین اینجوری فکر کنیم باید بریم از زن n ام بپرسیم چون اون جدیدتره

بحث‌نفر اول دومه 

اونیکی n ام داره یجا دیگش مشکل داره کلا 

چیزی از رفتار هاشون میدونید؟ ک به پدرشون چطوری رفتار میکنن چیا میکه به پدرتون؟ یا پشت شما؟ 

نه هیچی نمدونم اما میدونم ب شدت زرنگه 

من چی ک ۱۸ سالم شوهرم ۱۰ ۱۵ سال ازم بزگتر فقط زن زن داره و نیت داره بگیره 🖤 پول و هوس دیونش کرده

کدوم شهری که اینقدر راحت ازین حرفا میزنه؟!!!!

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
وای اره چرا خرجی نده همه چی فراهمه برا مامانم  اصلا زنه جرعت نمیکنه از بابام بگه خرجی نده بابا ...

قصد ندارم ناراحتت کنم خیلی واسه مامانت سخته اینو دوران مجردی متوجه نمیشی وقتی بری سر خونه زندگی خودت اون وقت آدم متوجه میشه که شوهرشو باریکی دیگه قسمت کنه چقدر سخته . مامانت خیلی خانمی کرده که مونده چقدر بزرگوار و‌صبوره 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
من چی ک ۱۸ سالم شوهرم ۱۰ ۱۵ سال ازم بزگتر فقط زن زن داره و نیت داره بگیره 🖤 پول و هوس دیونش کرده

یا امام

چرا اخه

چوت مثل زن عمل بفکر شوهر و بچه نیستم جم نمیکنن ازخودگذشتگی ندارن از خوراک پوشاک بخاطر خانواده شون نم ...

دقیقاااا کاش زن اولا هم اینو یاد بگیرن ارجشون بالا بره 

برای مردا زیاد نباید تب کرد چون کلا متوجه نمیشن

بحث‌نفر اول دومه  اونیکی n ام داره یجا دیگش مشکل داره کلا

من فکر میکنم بیشتر به تجربه خود مرد ربط داره 

اگه علاقه پیدا کنه به اون زن دیگه کارهایی که با زن اول کرد نمیکنه و زندگی تداوم پیدا میکنه

قصد ندارم ناراحتت کنم خیلی واسه مامانت سخته اینو دوران مجردی متوجه نمیشی وقتی بری سر خونه زندگی خودت ...

عزیزم خودم 7ساله متاهلم واقعا حالم بده براا مامانم اما کاری ازم برنمیاد🙂 فقط میتونم غصشو بخورم

زیاده خواه هستن به کم قانع نیستن و از خود گذشتگی نمیکنن  زنی ک خرج داره ارج داره  اگه دق ...

وای افرینننن همه حرفات با طلا باید نوشت کاش همه زن اولا اینو بفهمننن یاد بگیرنننن

چوت مثل زن عمل بفکر شوهر و بچه نیستم جم نمیکنن ازخودگذشتگی ندارن از خوراک پوشاک بخاطر خانواده شون نم ...

خیلی هم بعضی از مردها تو این گرونی به این زنا خرج میدنا تعداد کمی از مردها هستن که زن دوم داشته بلشن و خرجشون کنن اکثرا دویت دختر دارن که دختره پولدار خرج مرد رو میده

خودتون چندتا برادر خواهرین پس چطور مامانت راضی شد ازش طلاق نگیره و اجازه داد که عقدش کنه 

سه تا خاهر

اصلا مامانم خبر نداشت یوقت دیدیم مردم دارن میگن فلانی زن گرفته 

گلم. پول ک باشه همه چیو حل میکنه بابام پول داده بود محضردار تا بدون اجازه مامانم عقدش کنه