2777
2789

ی بنده خدایی تو خونه باهاش ک قهر مسکنم یا سر سنگین میشم بلند آواز میخونه یا مطلبی ک داره از رو گوشیش میخوانه رو بلند میخونه یا این ک راجب اون نطلب از خودش سوال مینه خودشم توضیح میده مثلا میگه عه اره این قشنگه نه ابنو نمیخرم بده 

چرا این جوریه ؟🤣 میخواد مثلا منو حرص بده ؟ نمیفهممش 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

😐🤣🤲🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تنهاس🥲

یادمه بچا ک بودم با داییم ک همسن خودم بود دعوام میشد بعد همه پشت اونو میگرفتن حتی مامانم

بعد منم مینشسنم ی گوشه با قلب کوچولوی شکستم با خودم حرف میزدم 

خیلی بد بود انقدر دلم میخواست یکی بیاد باهام حرف بزنه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
من همیشه با خودم حرف میزنم ب خودم راهنمایی میدم ولی خیلی‌ هم موفق شدم

منم تو تنهایی این جورم مخصوصا جلو آینه ولی تو این شرایط چ منظوری داره ؟

فقط تنهاس🥲 یادمه بچا ک بودم با داییم ک همسن خودم بود دعوام میشد بعد همه پشت اونو میگرفتن حتی مامان ...

دقیقا‌.

منم الان که قهرم همش با خودم حرف میزنم😔 با مامانم و بابام قهرم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
یعنی غلط کردم بیا اشتی 😂

خیلی حرف میزنههههههه واییییی داره میگه اره این شبیه فلان چیزه اره خیلی خوبه زنگ بزنم ب فلانی بریم بگیریم ینی چی مثلا با تو نمیرم 

فقط میتونم بگم عقده اییه😂🤣

اون بنده خدا ۴سالشه؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇