2777
2789

یه اقایی به عنوان داماد خانواده سر اینکه همسرش قهر میکنه و میره میاد دم در خونه ی مادر زنش و با اون بنده ی خدا دعوا میکنه و دستشو خیلی بد زخم میکنه گوشیشم میگیره در صورتی که تقصیر مادر زنش نبوده اصلا اون بنده ی خدا خبر نداشته و انگار این اقا مشکل داره و همش دلش میخواد دعوا راه بندازه و دوربینا لحظه ی ورود و خروج این اقارو ضبط کردن و ازش شکایت شده توسط برادر زنش ولی امروز هم میره نزدیک محل کار برادر زنش و باهاش دعوا میکنه و با آجر و چوب میزنتش و برادر زنشم برای دفاع از خودش باهاش درگیر میشه  و دستش آچار بوده ولی اسیبی بهش نمیزنه و این اقا از اونجایی که گفتم انگار دنبال دعواس میره اونور تر روی دستش خود زنی میکنه و میاد جلوی دوربین جایی که باهم دعوا کردن و زنگ میزنه به آمبولانس و مظلوم نمایی میکنه!!و میخواد از دست برادرزنش شکایت کنه به نظر شما همچین ادمیو باید چیکار کنن تا از دستش راحت بشن؟بحث جونشونه که در خطره دیگه نمیدونن چه کاری بکنن.اینم بگم که این اقا همش تهدید میکنه همرو و برای همسایه های ساختمون مادر زنشم همش دردسر میسازه اما کسی از ترس جونش نمیره شکایت کنه.توروخدا بهم راهنمایی بدین.ما به خدا سپردیمش اما اگه میتونید راهنماییم کنید که بتونیم از دستش نجات پیدا کنیم🙏🏻درضمن این اقا قبلا معتاد بوده و حتی زندان هم رفته و کلی سابقه داره...التماس میکنم راهنماییم کنید

اون مشکلی با زندان و سو سابقه نداره

پس کاریش نمی شه کرد

فقط هر وقت اومد زنگ بزنید ۱۱۰ بخاطر مزاحمت

خودزنی با جرح حین منازعه تو پزشک قانونی قابل تشخیصه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

چون اول طرف خانم شکایت کرده بهش یاد دادن که مقابل شکایت شکایته برو یکاری کن که تو هم شکایت کنی تا پرونده ها متقابل رضایت داده بشن ،این اقا به اون دلیل شکایت کرده 

حالا نیاز به شهود دارین که بیاد بگه که ایشون خودش خودزنی کرده و برادرش فقط دفاع از خود کرده 

و همچنین تو دادگاه بگن که این اقا چند بار با این روش دیه گرفته و پرونده داره تو دادگاه 

و بگید امنیت جانی ندارین تعهد بگیرن از دستش

بتونین خوب مفهموم و برسونین عالیه 

فقط تو دادگاه این اقا جلو قاضی مظلوم نمایی میکنه به هیچ وجه صداتونو پیش قاضی بهش بلند نکنین اگر تحریکتون هم کرد اروم باشین 

شهود حتما پیدا کنین و برادرت بگه حاضرم قسم بخورم من هیچ کاری نکردم و ایشون خودش خودشو زده 

هیچ غلطی نمیتونه بکنه اما زرنگه مقابلش یه وکیل درست حسابی میخاد تا ازش تعهد بگیره 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان