2777
2789

ماه هفتم بارداری هستم 

بچم دختره 

هر کس میبینه میگه چرا شکم نداری

تو مطب دکتر یه خانمه گفت مگه باردار هستید؟ شکمت اصلا مشخص نیس

به رشد بچه که ربطی نداره نه؟

بعد دکترم گفت هر یکساعت باید یک یا دوحرکت حس کنی

اما من هر ۴.۵ ساعت اینطور که یه نزدیک ظهر یبار عصر و یبار شب چند تا دونه حرکت احساس میکنم 

نگرانم تا بدنیا بیاد از استرس دق میکنم

بذار

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزن بچه هیچ ربطی به سایز شکم مادر نداره

تعداد حرکات هم کاملا متفاوته سر هر بچه، تعجبم از حرف دکترت اصلا نگران نباش عزیزم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

زن داداش من اصن شکم نداشت شکر خدا هردوبارداری بچه سالم بدنیا اورذ

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

به اندازه شکم ربطی نداره من خودم اصلا شکم نداشتم اصلا معلوم نبود اما بچم سه کیلو و صد بود.نگران نباش عزیزم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نگران نباش من ماه اخرم کسی متوجه نمیشد اگه لباسم گشاد بود  بچمم ۳کیلو شد

من تو ۳۰ هفته وزن بچه گفته ۱۲۵۰ کمه ؟؟؟البته سونو سن بارداری کمتر زده نمیدونم چرا مثلا من ۲۹ هفته ۶ روز سونو دادم ولی تو سونو زده ۲۸ هفته و ۳ روز 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من تو ۳۰ هفته وزن بچه گفته ۱۲۵۰ کمه ؟؟؟البته سونو سن بارداری کمتر زده نمیدونم چرا مثلا من ۲۹ هفته ۶ ...

دوسه ماه اخر وزن گیری رشدشرزیاده نگران نباش وقت داری 

بعضی آدمــا میخ دارن ...گیر میکنی بهشون ،نخ کش میشی ،به زور باید جدات کنن