2777
2789

امروز تولدش بعد قرار بود با بابام ببریمش بیرون و سوپرایزش کنیم ولی بخاطر من که مریض شدم کلن کنسل شد همه چی 

حتی صب بهش تبریک گفتم ولی نشد حتی بغلش کنم 🥲💔 

اصن چهره مامانمو می بینم خیلی ناراحت میشم 🙃💔

چیکار کنم یکم خوشحال بشه ؟ 

چیکار میشه کرد اصلا ؟ 

بهمونم گفت نه گل میخام نه کیک هیچی دیگه 🥲💔

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدش مبارک😍😍😍😍

مرسی عزیزدلم ❤️✨

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

خب دوتایی با پدرت میتونن برن بیرون به یاد ایام جوانی شما هم استراحت کن

میگه این شکلی دوس ندارم 

دوس داشتم توعم باشی 💔🥺

عزیزم چ فرقی داره تا خوب شدی تولد بگیر براش همه مادرام میگن ما نه کادو میخایم نه کیک🤦😂😍اما همشون عشقن انشالله خدا حفظشون کنه♥️🌱شمام خودتا سرزنش نکن دست تو نبوده  مریضی خبر نمیکنه که  ایشالا سال دیگ بهترین تولدا بگیری مطمعن باش مامان گلت هم ناراحت نشده ناراخته بخاطر حال تو تولدشونم مبارک صدوبیست سالگیشا کنارفرشته مهربون خونتون جشن بگیرین❤️😘🫂✨

تولدش مبارک باشه

هر‌چقدر هم بگه نمیخام شما باور نکنید

کیک و هدیه بگیرید و توی‌ خونه یه جشن کوچیک بگیرید

من برا روز زن گفتم نمیخام ولی انتظار داشتم خودشون بخرن😁

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
عزیزم چ فرقی داره تا خوب شدی تولد بگیر براش همه مادرام میگن ما نه کادو میخایم نه کیک🤦😂😍اما همشون ...

مرسی از لطفتت قشنگم 😍❤️✨

چند سالته و مادرت 

من ۱۷ 

مامانم ۴۵