2777
2789
عنوان

زایمان زودرس و از دست دادن بچه هام

238 بازدید | 12 پست

من چعارقلو با ivf باردارشدم چون خونریزی و خماتوم داشتم ریداکت نکردم 18 هفته کیسه ابم پاره شد یک قل رو بعداز یک هفته ریداکت کردم دوتاش همسان بود که سندروم انتقال خون داشتن اونم لیزر کردم موند دوتا که دیابت بارداری گرفتم و آب دور بچه ها زیاد شد 26 هفته دهانه رحم باز شد یک هفته دفع موکوس داشتم 

بچه هام فوت کردن پسرم همون اول و دخترم چند ساعت بعدش 

میدونین خیلی خیلی حالم بلده 

28 دی ماه چهارقلوهام رو 26 هفته از دست دادم برام دعا کنید مادر بشم وگرنه آرزوی مرگ از خدا دارم این چندمین بار بود که شکست خوردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخر بمیرم برات  تسلیت میگم عزیزم خواهر منم همزمان با هم باردارشدیم با عروسمون  بچه اون ...

عزیزم خدارو شکر خدا براش حفظ شوند کنه 

28 دی ماه چهارقلوهام رو 26 هفته از دست دادم برام دعا کنید مادر بشم وگرنه آرزوی مرگ از خدا دارم این چندمین بار بود که شکست خوردم 
عزیزم خدارو شکر خدا براش حفظ شوند کنه 

فامیل ما یک دوقلو باردارشد که خیییییلی اذیت شد سربارداری لحظه اخر یک دونه قل از دست داد اون یک قل دیگه ام کلا یک ونیم کیلو بود این زن اینقدر اذیت شد سر این بچه تا ۶ ماهش شد یک شب که خیلی خسته بود بچه را از کنار باباش برنداست وخوابش برد وقتی بیدار شد دید پای بابا رو بچه هست وبچه تموم کرد دوباره باردار شد اینبار وقتی ۴ ماهش بود از رو بوم خونه افتاد وبچه سقط شد ودستش شکست بااینمه سزازین براش هیلی خطرناک بودولی دوباره باردارشد ویک پسر به دنیا اورد دکترها همنوجا لوله هاش بستن پس هیچ وقت نامید نباش

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

عزیزم منم دیابت بارداری دارم میدونم چقدر سخته و وحشتناک .من بارداری اولم رو تو ۳۴از دست دادم و بارداری بعدی تو ۳۰هفته کیسه اب پاره شد و تا ۳۶با تلاش دکتر و استراحت نگهش داشتم و خدا رو شکر سالم دنیا اومد

قبل بارداری وزن کم کن حتما

عزیزم منم دیابت بارداری دارم میدونم چقدر سخته و وحشتناک .من بارداری اولم رو تو ۳۴از دست دادم و باردا ...

می‌دونی مشکل اصلی چیه من بارداری اولم دیابت نداشتم دکتر میگه چون چعارقلو بوده دیابت گرفتی احتمالا تو بارداری بعدی نداشته باشی وزنم 70 کیلو ثابت بود ده ساله تو بارداری شدم 88 کیلو عزیزم خداروشکر که نی نی دارین انشالله عاقبت به خیری اش رو ببینی

فامیل ما یک دوقلو باردارشد که خیییییلی اذیت شد سربارداری لحظه اخر یک دونه قل از دست داد اون یک قل دی ...

ای وای عزیزم چقدر سخت بهش گذشته خداروشکر که الان نی نی داره برای منم خیلی دعا کن 28 دی زایمان کردم 

ای وای عزیزم چقدر سخت بهش گذشته خداروشکر که الان نی نی داره برای منم خیلی دعا کن 28 دی زایمان کردم&n ...

انشالله شما هم به زودی دوباره مامان شی عزیزم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭