2777
2789
عنوان

دفع لخته های خون خیلی بزرگ

850 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من چهل روز پیش هیستروسکوپی شدم ده روز بعدش پریود شدم الان دوباره تقریبا از یکم لکه بینی دارم اما دوروزه لخته های خونی خیلی بزرگ دفع میکنم و همه ی بدن و استخونام درد میکنن چیکار کنم؟ طبیعیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش. هیستروسکوپی؟ یعنی جراحی هم شدید؟ 

لخته ها و خونریزی و علایمی شبیه دیسک کمر گاها به خاطر بیماریهایی هست مثل فیبروم یا پولیپ و کیست در رحم 

من فیبروم خیلی بزرگ داشتم علایم سختی داشت، خوتریزی و لخته های خیلی بزرگ و دیسک کمر و فشار به پهلو و زیر چشمم گود و سیاه میشد و پوست صورتم تیره شده بود و خلاصه کلی اذیت شدم تا فهمیدم با جراحی و برداستن فطبروم هم رحمم حفظ میشه و هم از این حالتا راحت میشم جراحی شدم هنوز پریودام کمی ازار دهنده و سنگینه اما با دارو کمش کردن و انشاالله بعد چن ماه گفتن خوب میشه

نگران نباش. هیستروسکوپی؟ یعنی جراحی هم شدید؟  لخته ها و خونریزی و علایمی شبیه دیسک کمر گاها به ...

آره عزیزم جراحی شدم پولیپو برداشتن آزمایشم دادم گفت مشکلی نداری. قبلش خونریزی های طولانی داشتم الآنم اینجوری شدم

آره عزیزم جراحی شدم پولیپو برداشتن آزمایشم دادم گفت مشکلی نداری. قبلش خونریزی های طولانی داشتم الآنم ...

دوستم تازه جراحی پولیپ انجام داده عین شما خونریزی کلافه اش کرده. اما تو همین سایت دیدم بعد جراحی پولیپ انگار خیلی ها خونریزی دارن. 

به دکترتون گفتید؟ چی گفته؟ 

[QUOTE=327316113]دوستم تازه جراحی پولیپ انجام داده عین شما خونریزی کلافه اش کرده. اما تو همین سایت دیدم بعد جراحی پول ...[/QUOTE 

عزیزم این لخته های خونی بزرگ اذیتم می‌کنه مثلا الان اونقدر بزرگ بود که از خواب بیدارم کرد. بدنمم درد می‌کنه به دکتر بیشعورممم گفتم ولی انگار ن انگار وای خدا ازش متنفرم

[QUOTE=327316113]دوستم تازه جراحی پولیپ انجام داده عین شما خونریزی کلافه اش کرده. اما تو همین سایت د ...

منم بعد جراحیم دفع لخته های بزرگ خون دارم، خونه نشین میشم از بس بیرون رفتن هم غیر ممکن میشه. مدام مجبورم لباس عوض کنم اما میگذره 

دکتر گفت چن ماه زمان میبره خوب شم. قرص میدن خونریریت کم شه، ترنسید یا مفنامیک میدن بهت. دکترت نداد؟ 

من هنوزم با قرص خونریزی رو کنترل میکنم انشاالله که رفع میشه