2777
2789
عنوان

قلبم داره مچاله میشه

215 بازدید | 12 پست

نمیدونم چی بگم از کجا بگم

دو سالو نیم‌بت یکی بودم خودمو فدا کردم براش خیلی یهویی ترکم کرد و رفت 

بکسااااال انتظار کشیدم هرشبم‌گریه هر روزم دلتنگی انتظار خیلی سخته خیلی 

فقط دنبال یه جواب بودم که چرا ترکم کرد

بعد مدتی یکی دیگه آوند تو زندگیم به زووووور از رابطه قبلم بهش گفتم قسسسسم خورد من حتی اگه تو بخوای ولت نمیکنم‌

من قبول نمیکردم پیشنهادش ولی خیلیییی اصرار کرد و خیلیییی دوسم داشت 

ولی اینم یهوووو سرد شد یهو ترکم کرد

و من همچنان انتظار که چرا اخه چراااااا من چی کم گذاشتم

سر اینم‌خیلی فداکاری کردم 

دیگه بریدم 

به پیر به پیغمبرررررررر بریدم دیگه خستم از ترک‌شدن و انتظاررررر

به قرااااااان دیگه نمیتونممممممم

میخوام خودمو خلاص کنم برا همیشه 

دل نبند چون هیچکس تو دوستی موندنی نیست یعنی 99/5درصد نمیمونن

عذاب نکش انقد بهش فکرنکن اتفاقات بد رو بزار بشن تجربه برات ک دیگ تکرار نشه نکه هی عذابشو بکشی اینور اونور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین میدونم شرایطتت الان جوری نیس که این حرفامو بهش اهمیت بدی.ولی خودتو فدا کسی نکن هیچکس ارزشش ازخودت بالاتر نیس.بچسب به خودت به موفقیتت به کارت به زندگیت اینا هیچوقت ولت نمیکنن.تو واس خودت ارزش قاعل بشی طرف مقابلم ارزش قائله.کلااا هیچ مردی هیچ پسری ارزش ندارن که ۱۰۰خودتو بزاری واسش

دل نبند چون هیچکس تو دوستی موندنی نیست یعنی 99/5درصد نمیمونن عذاب نکش انقد بهش فکرنکن اتفاقات بد رو ...

بابا ایییین همه آدم رابطشون موندگار شد

چرا فقط برا من اینجوریه  

چرا من فقط باید ترک‌شم

اونم بدوننننن هیچ مشکلی 

ببین میدونم شرایطتت الان جوری نیس که این حرفامو بهش اهمیت بدی.ولی خودتو فدا کسی نکن هیچکس ارزشش ازخو ...

اره نداره خاک بر سرم

من همیشه چوب احساسات و قلب رئوفمو خوردم

اره نداره خاک بر سرم من همیشه چوب احساسات و قلب رئوفمو خوردم

ازاین به بعد سعی کن خودتو درست کنی.به درک که رفتش تو چرا ناراحتی؟بزار اون ناراحت باشه که از دستت داده.بچسب به زندگیت و موفقیتت.ازاین رابطه ها هیچی در نمیاد

عزیزدلم هر چقدر دوست داری گریه کن، ناراحت باش ولی ادامه پیدا نکنه این حالت 

اشتباه کردی، جبرانش میکنی، همه آدما اشتباه میکنن 

اشتباهت بها دادن به آدمای اشتباه بوده که قابل جبرانه 

فکر بیخود نکن 

خلاص کردن یعنی چی؟ 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

ازاین به بعد سعی کن خودتو درست کنی.به درک که رفتش تو چرا ناراحتی؟بزار اون ناراحت باشه که از دستت داد ...

گفتنش آسونه

ولی نمیدونی قلببببم داره تیکه پاره میشه از دلتنگی و غم نبودش 

دو ماه گذشت هر چی میگذره بدتر میشم

عزیزدلم هر چقدر دوست داری گریه کن، ناراحت باش ولی ادامه پیدا نکنه این حالت  اشتباه کردی، جبران ...

دیگه حتی نمیتونم گریه کنم

فقط اینو میدونم از درون دارم متلاشی میشم

قشنگگگگگ دارم متلاشی میشم 

دیگه حتی نمیتونم گریه کنم فقط اینو میدونم از درون دارم متلاشی میشم قشنگگگگگ دارم متلاشی میشم 

میفهممت عزیزم 

فقط صبر داشته باش 

زمان بده به خودت 

با خودت نامهربونی نکن 

بزار مثل یه زخم که احتیاج به مرهم و زمان داره دردت هم مهار بشه 

فقط صبوری کن 

مطمئنم خوب میشی 

تجربه کردم که حالا دارم برات مینویسم 

دنیا یه جور نمیمونه 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

گفتنش آسونه ولی نمیدونی قلببببم داره تیکه پاره میشه از دلتنگی و غم نبودش  دو ماه گذشت هر چی م ...

میدونم خودمم تجربه داشتم.ولی همون غم و شکستا باعث میشه به خودت بیای و تصمیمایی بگیری.ببین از من به تو نصیحت تورابطه جوری نباش که طرف زده شه.پسرا از توجه زیاد سرد میشن همیشه بزار تشنت بمونه.دیر جواب پیاماشو بده یا چ میدونم میخاد ببینتت سری قبول نکن