2777
2789
عنوان

کی بیداره بیاد باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 193 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما برا من یه نشونه بودی ممنون از حرفات❤

خواهش میکنم گلم خدا مهربونیش بی نهایت برا آرامشتون صلوات میفرستم

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
شما برا من یه نشونه بودی ممنون از حرفات❤

جهان همیشه به سمت نیکی حرکت میکنه اگر اتفاقی برات افتاد اون یعنی بهترین اتفاقی بوده که ممکن بوده رخ بده

وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن  به اونها فرصت زیستن بده ✅
فکر آزمونم  عصری هم ی ساعت خوابیدم امشب جغد شبم😂

آزمون چی اموز ش پرورش؟ الهی 😂

وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن  به اونها فرصت زیستن بده ✅
خخخ آره 

پس میخوای  معلم بشی ایشالله قبولی امسال پذیرش زیاد دارن

بیا حرف بزنیم عزیزم

کلا شبایی ک با قهر میخوابم استرس دارم الان اولین بارمه ک جدا خوابیدم تپش قلب گرفتم

سلام دوستای گلم

عزیزانی که دنبال درامد دلارین یا ارز دیجیتال کار میکنن حتما رباتی که پیدا کردم و پنج دلار میده رو استارت کنن و برداشت بزنن واریزی داره

لینک ربات رو تو گروه تلگرامی زیر براتون گذاشتم

digitalarzdigitali

تو تلگرام سرچ کنید میاد هر سوالی داشتین در خدمتم

ماهانه با من به درامد دلاری برسید😍

گلاب بو کن و کنی هم بخور .یکم آرامش میده 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
2790
2778
2791
2779
2792