2777
2789
عنوان

کی بیداره بیاد باهم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 193 پست
منم بیدارم،بگو چیشده عزیزم

سرشب  (همسرم) سر چیز الکی قهر کرد و رفت تو اتاق منم تنها خوابیدم 

وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن  به اونها فرصت زیستن بده ✅
اینجوری نگو عزیزم خدا بزرگه ان شاالله دلت شاد شه

پس چه جوری خودمو خالی کنم خیلی تنهام هیچ کس پشتم و کنارم نیس یه دختر پاک و معصوم خدا بدبختم نکرد پس کی کرد من چه بدی کرده بودم؟؟ چه گناهی؟؟ ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از غم نمیخوابم از اینکه خوبی کردم اما خدا بدبختم کرد

چرا اخه ما خانوها از ی ناراحتی نباید بخوابیم اونوقت اونا خیلی راحت میخوابن بدون ذره ایی  فکرو خیال

وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن  به اونها فرصت زیستن بده ✅

[QUOTE=327306613]بدبختی شاخ و دم نداره که[/QUOT

ایشالله مشکلتون حل بشه ❤️

پس چه جوری خودمو خالی کنم خیلی تنهام هیچ کس پشتم و کنارم نیس یه دختر پاک و معصوم خدا بدبختم نکرد پس ...

درکت میکنم غم داری اما عزیزم خدا ارحم الراحمین ما که از حکمتش خبر نداریم می‌دونم غصه داری اما خدا انقد مهربونه که تنهات نمیزارع منم شبای سختی رو گذروندم اما خدا هست خودتو به خدا بسپار

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
درکت میکنم غم داری اما عزیزم خدا ارحم الراحمین ما که از حکمتش خبر نداریم می‌دونم غصه داری اما خدا ان ...

کاش خدا منو یادش نرفته باشه🥲 ببخشید تسی تاپیکتو خراب کردم 

عیب نداره  خاطرات تنها خوابیدن مجردی تو یادت بیار  کیف کن

اتفاقا الان داشتم پیام های تلگرام 4 سال پیش دانشجو بودم میخوندم کلا از این دنیا محو شدم چ روزایی بود

خدا هیچ وقت فراموشت نکرده ان شاالله که خدا خودش دلتو شاد کنه بحق امشب

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁

ن گلم ایشالله  خدا برات بهترینو بسازه تو زندگی همه مشکل هست ادم قدر نشناسم هست خودت باید مرافب خودت باشی