2789
عنوان

روم‌ نمیشه🙈

516 بازدید | 21 پست

منو زنداداشم خیلی باهم راحتیم منم فردا شب تولد دعوتم لباسی که میخام بپوشم خودم کفش ندارم باهاش ست باشه بهش پیام دادم مامانم فردا بره ازش بگیره پالتو مجلسی مشکی هم‌ که به لباسم میاد ندارم ولی اون داره الان دیگه روم نمیشه بگم البته اون همیشه هرچی میخاد از من قرض میگیره(کلا باهم راحتیم بهم لباس قرض میدیم از هم میگیرم فقط بگید چجوری دوباره اونو بهش بگم؟دوستانی که میخاین کامنت منفی بذارید لطفا هیچی نگید❌)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باشوخب بنویس حالا که اصرارمیکنی اون پالتوتم بذار فردا بپوشم تامام

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من اگر خواهرشوهر ازم لباس قرض بخواد خیلی ذوق میکنم که مند صمیمی دونسته .... منم ازون بخوام مطمئنم خ ...

چون اونو هم خواستم روم نمیشه اینم بگم‌البته‌ جواب اونم هنور نداده احتمالا تا صبح میبینه...اشکال نداره بگم اگه میشه پالتو رو هم بذار؟

چون اونو هم خواستم روم نمیشه اینم بگم‌البته‌ جواب اونم هنور نداده احتمالا تا صبح میبینه...اشکال ندار ...

بگو پالتو و ... و .... رو میخواستم امانت بگیرم ازت

هرکدوم که استفاده نمیکنی تا فلان روز میتونم ازت بگیرم؟

یه راهی بذار براش بتونه نه بگه .... مثلا بگه پالتومو میخوام بپوشم مثلاا

بگو پالتو و ... و .... رو میخواستم امانت بگیرم ازت هرکدوم که استفاده نمیکنی تا فلان روز میتونم ازت ...

نه بابا بنده خدا با دوتا بچه همش توخونس مهمونی اینا نمیره مگر آخر هفته شاید 

نه بابا بنده خدا با دوتا بچه همش توخونس مهمونی اینا نمیره مگر آخر هفته شاید

منظورم اینه که اگر میخوای درخواستی کنی که ناراحت نشه نگه پررویی هستش؛ باید راه فرار براش بذاری همیشه که اگر یه درصد دلش نمیخواد بده بهانه بیاره