asiiiiiooooo مدیر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 11107 عنوان روم نمیشه🙈 | مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 21 پست منو زنداداشم خیلی باهم راحتیم منم فردا شب تولد دعوتم لباسی که میخام بپوشم خودم کفش ندارم باهاش ست باشه بهش پیام دادم مامانم فردا بره ازش بگیره پالتو مجلسی مشکی هم که به لباسم میاد ندارم ولی اون داره الان دیگه روم نمیشه بگم البته اون همیشه هرچی میخاد از من قرض میگیره(کلا باهم راحتیم بهم لباس قرض میدیم از هم میگیرم فقط بگید چجوری دوباره اونو بهش بگم؟دوستانی که میخاین کامنت منفی بذارید لطفا هیچی نگید❌) 1402/11/17 | 01:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pishijo عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1206 دوتاشو بخام یجوری نیس؟ بگو قشنگم اگه فلان چیز لازمت نیس لازمش دارم واسه مهمونی فلاناونم درک میکنه بهرحال شاید برعکس بود قضیهکلا اگه راحت هستید اینم خواست باشه ک رک باشیدلباس گرفتید بعدم پس بدید❤ لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
asiiiiiooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 11107 منظورم اینه که اگر میخوای درخواستی کنی که ناراحت نشه نگه پررویی هستش؛ باید راه فرار براش بذاری همیشه ... دیگه واسه کفش پیام دادم گفتم اشکال نداره فلان کفشو ازت بگیرم؟ولی خب قطعا مشکلی نداره حتی یکبار مهمونی بودیم گفت چرا فلان کفش منو نپوشیدی؟
asiiiiiooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 11107 بگو قشنگم اگه فلان چیز لازمت نیس لازمش دارم واسه مهمونی فلان اونم درک میکنه بهرحال شاید برعکس بود ق ... ممنونم راحتم کردی❤
mamanparinaz عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 2298 همین میمونو بفرس براش خودش میگه چیه چیزی میخوای؟ 🤣🤣🤣 میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم
pishijo عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1206 ممنونم راحتم کردی❤ ماچ💋منم با خواهرشوهرم از اولش راحت بودمخوشم اومد از روحیتمهربونی❤ لایکم نکنید خوشم نمیاد🗿اگه خودم گفتم لایک کنید
asiiiiiooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 11107 ماچ💋 منم با خواهرشوهرم از اولش راحت بودم خوشم اومد از روحیت مهربونی❤ فداتشم عزیزی❤
بیمادرم عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 12508 😂ولی اصرار نکرده خودم گفتم میدونم گفتم شوخی کنی اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚