2777
2789
تو شیر ریختم نخورد دیگه تو چی میتونم بریزم؟؟
مهربان که میشوم تمام شهر می فهمند مرا بوسیدی..... من به تمام آدمهای مهربان دنیا مشکوکم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واسش حلوا درست میکنم داخلش میریزم.تو فرنیش هم بادوم پسته و گردو میریزم.بچه خواهرم خرما غلطیده تو این پودر مغزارو میخوره
وزن فعلی ۶۵/۳۰۰ وزن هدف ۵۵ تاریخ شروع رژیم ۹۷/۷/۲۸
اینم طرز تهیش مواد لازم: ادویه مخصوص 200 گرم مغز پسته 200 گرم مغز بادام 200 گرم مغز فندق 200 گرم مغز گردو 200 گرم کنجد 100 گرم نخودچی 100 گرم خرما خرک (خارک) 200 گرم خرما 200 گرم پودر نارگیل 200 گرم پودر سنجد 100 گرم شیره ی خرما 400 گرم نبات 200 گرم زعفران ساییده شده 1 قاشق چایخوری آب به میزان کافی طرز تهیه: همه ی مغزهای خشکبار و کنجد و نخودچی را با همدیگر پودر کرده و نگه می داریم. هسته ی خرما را خارج کرده و هر دو نوع خرما را در حدود 1 تا 2 لیوان آب می پزیم. خرماهای پخته شده را چرخ کرده و همراه با مغزهای خشکبار پودرشده و پودر کنجد و پودر نخودچی(که یک جا با هم پودر شده اند،) و پودر سنجد و پودر نارگیل با 4 لیوان آب ، روی حرارت می گذاریم. نبات و شیره ی خرما را هم اضافه کرده و روی حرارت ملایم آن قدر هم می زنیم تا مودا قوام بیاید و غلیظ شود. بعد از حدود 1 ساعت که مواد روی حرارت هم زده شده، خوراک آماده شده است. پنج دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت، زعفران را در نصف فنجان آب حل کرده و داخل مواد می ریزیم. وقتی اجاق رو خاموش کردیم، مواد را در ظرف ریخته و اجازه می دهیم تا خنک شود

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارد گندم رو بو میدم.بهش کره میزنم و تفت میدم.اب و شکر رو اضافه کن و هم برن.یه کوچولو دارجین و دست اخر گلاب اضافه میکنم.دختر منم تو شیر و بستنی نمیخوره ولی حلوا و فرنی رو با پودر خورد
وزن فعلی ۶۵/۳۰۰ وزن هدف ۵۵ تاریخ شروع رژیم ۹۷/۷/۲۸