2777
2789
عنوان

جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 64 پست
شما ک صد درصد موافقی با طلاقشون  پس مسله چیه الان    به هرحال بعد از طلاق هم اوضاع ب ...

شما فکر کنم قدیمی هستی افکارتونم همینطور 

ادامه ندیم بهتره 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
بیین من چون با آدم بی مسیولیت دارم زندگی میکنم قشنگ میفهمم وقتی میگه بابام بی مسیولیت یعنی تا تهشو م ...

ببخشید بااینایی ک گفتید واقعا سخته  ادم جای اون فرد نیس 

درست میگید  امیدوارم خدا کمی ب همه مردا غیرت بده 

معلوم نیس کجا و کی  غیرتشونو ازدست میدن  شایدم ازبچگی اینجوری باراومدن 

خدا به همه زنا قدرت سرپا ایستادن بده ان شاالله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر واقعا بعضی ها بی شعورن که اینجوری نظر میدن که مادر اسی بشینه بسوزه و بسازه 

چرا نسل شما منقرض نمیشه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
شما فکر کنم قدیمی هستی افکارتونم همینطور  ادامه ندیم بهتره

نه گلم قدیمی چیه اخه  منکه کاره ای نیستم توزندگی شما تااون جایی ک ممکنه خوبه ک زندگیا نپاشه ولی اگر مصلحت دراینه چراکه ن  بلکه  هم کاردرست جدایی باشه  موفق باشید

بیین من چون با آدم بی مسیولیت دارم زندگی میکنم قشنگ میفهمم وقتی میگه بابام بی مسیولیت یعنی تا تهشو م ...

واقعا که چقدر حرف دل من رو زدین 

وقتی میگم تا کسی خودش با آدم بی مسئولیت زندگی نکنه نمیتونه درک کنه بخاطر همین میگم 

من پذرم خودکار که نیست هیچ وقتی هم یچیز میگیم آدم رو میچرزونه تا اون کار انجام بده

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
سازش تا کی؟مگه مادرشون نمیخواد زندگی کنه ؟مگه انسان نیست؟ نماز میخواد براش چیکار کنه؟

فکر نمی‌کردم اینقدر آدمایی باشن که هنوز اینجور عقاید داشته باشند 

برید ببینید چه کامنت های گذاشتن 

قضاوت های الکی 

نماز خوبه مادرم نماز میخونه یعنی مثلاً طلاق نگیره؟

چقدر واقعا بعضی ها بی شعورن که اینجوری نظر میدن که مادر اسی بشینه بسوزه و بسازه  چرا نسل شما م ...

خیلی حرف های نابجا زدن بعضیا امشب تو تاپیک خدا دید همین بسه 

حرف های چرت صد قرن پیش 

نه گلم قدیمی چیه اخه  منکه کاره ای نیستم توزندگی شما تااون جایی ک ممکنه خوبه ک زندگیا نپاشه ولی ...

سلامت باشید 

پول حلال بیاره خونه.خیانت کار نباشه قمار باز نباشه.تکلیف پدرتون چی میشه؟ازدواج کنه ؟یا به گناه بیافت ...

خدا مرد رو با زیر شکم فقط آفریده لابد بعد هم گفته زن در حقش ظلم بشه تا مرد به گناه نیفته و نیاز جنسیش برطرف بشه،،زن هم عروسک خیمه شب بازیش باشه!!

والا خود خدا راضی نیست انقدر از خودتون فتوا صادر می کنین،،مرد نیاز جنسیش بیشتره و مرد فلانه و مرد بهمانه پس زن بمونه و بسوزه. 

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
فکر نمی‌کردم اینقدر آدمایی باشن که هنوز اینجور عقاید داشته باشند  برید ببینید چه کامنت های گذا ...

والا منم خیلی تعجب کردم 

دقیقا مامان منم مشکل مامان شمارو داره ولی پدر من خودش یه آدم مذهبی که نمازش اصلن عقب نمیوفته ولی چه اذیت هایی میکنه و واقعا من دلم واسه مامانم میسوزه خب آخه تا چن سال باید سازش کنن ،مامان من که بازم میگه اشکال نداره به خاطر ما ولی شما که فک کنم گفتید مادرتون شاغل اگه شرایطشو دارید لطفا یکاری کنید حداقل چن سال با آرامش زندگی کنید

خدا مرد رو با زیر شکم فقط آفریده لابد بعد هم گفته زن در حقش ظلم بشه تا مرد به گناه نیفته و نیاز جنسی ...

ولشون کن عزیزم 

خون خودتو کثیف نکن 

بعضی تا اینجا میفهمن دیگه بیشتر درک نمیکنن

والا منم خیلی تعجب کردم  دقیقا مامان منم مشکل مامان شمارو داره ولی پدر من خودش یه آدم مذهبی که ...

اره دیگه می‌خوایم همین کار رو کنیم 

خدا کمک کنه امیدوارم همه چی خوب پیش بره 

امیدوارم موفق باشید❤

سلامت باشی عزیزم 

الهی شماهم زندگی بر وفق مرادتون پیش بره ❤️

واقعا که چقدر حرف دل من رو زدین  وقتی میگم تا کسی خودش با آدم بی مسئولیت زندگی نکنه نمیتونه در ...

من الان جوونم ولی خیلی چیزها برام شده عقده. ده ساله دارم میکشم. واقعا بریدم. خییییلی دلم میخواد طلاق بگیرم. خیلی دلم میخواد جدا بشم ولی بچه هام کوچک هستن. با اینکه شاغل هستم. ولی می‌دونم هممممه مانع خواهند شد. و من تک و تنهام. می‌دونم که اذیتم می‌کنه . این بچه های طفل معصوم این وسط اذیت میشن. 

الان یک هفته است تو خونه ما نون نیست. من مرییییض در حد مرگ هم باشم دست به هیچی نمیزنه . 

به فکر خیلی چیزها نیست هر وقت هم اعتراض کردم پرو پرو جواب پس میده 

شوهر من درونگرا هم هست. سکوووت مطلق انکار با دیوار ازدواج کردم . و من برونگرا. 

یک انسان بی روح و افسرده و بی مسیولیت