2777
2789
عنوان

جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 64 پست
بله یه عده اینجور فکر میکنن عزیزم 

شما ک صد درصد موافقی با طلاقشون  پس مسله چیه الان 

به هرحال بعد از طلاق هم اوضاع بهتر نمیشه  زنا ب مرد نیاز دارن 

دوسه سال بعد میبنی ک مادرت میخاد با یکی دیگه ازدواج کنه اونجاست  ک تازه مشکلات شروع میشه و چ بسا ب خاطر پول و درامد مامانت مردی بیاد طرفش و سواستفاده کنه

الان خوبه به نظرت؟ سازش به جه قیمت و به جه دلیلی؟زندگی جهنمی؟

ب هر حال وقتی پای بچه وسط باشه و خانم مستقل نباشه و قرار باشه بره خونه ی پدر بزرگش زندگی کنه نظر منه خب 

خانمی ک مستقله و درآمد داره ک اصلا جربانش فرق داره

خونه ی پدر بزگ زندگی کردن هر کسی میاد میشه بزرگش اصا شرایط افتضاحیه .. کلا طولانیه نمیشه تو کامنت گفت 

گاهی انقد یه آقا پولدار هست ک زن هیچ جوره از اون همه اموال نمیگذره و هر جور رفتاری و تحمل میکنه چون پول خیلی مشکلات و پوشش میده .. 

این رورا زندگی خیلی سخته خرج در اوردن خیلی سخته مگه نفقه چقد میدن ..بچه تنهایی بزرگ کردن خیلی سخته

در کل هر کسی شرایط خودشو بهتر میدونه و می فهمه ک چی در انتظارش هست ..

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید من یه سوال مذهبی داشتم فک کنم مذهبی باشید موردی نداره بپرسم؟

بپرسید اگه بلد باشم جواب میدم.

۰۹۶۴۰۰ پاسخگویی به سوالات دینی احکام اخلاق مشاوره ۸صبح تا ۸شب 

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

من احساس مادر اسی رو درک میکنم. منم از اول دلم میخواست طلاق بگیرم. ولی هیچ وقت شرایطش پیش نیومد. مشک ...

اوکی  میفهمم عزیزم  ولی استارتر فقط بی مسولیت بودن پدرشو گفت  اونم از بی پولیشه مشخصا البته بقیش نمیدونم شایدم حق باشماست

شاید حرفایی که میزنم به شما خوش نیاد ولی میگم  مادرت قطعا همون اوایل زندگی پدرتو شناخت چرا جدا ...

چون پدر مادرش میگفتن خودت بیا ولی بچه نه مادرم نتونست تحمل کنه 

اره بذاره بره چه ربطی داره مگه آدم ازدواج می‌کنه که موقع پیری و محتاجی کنار همسرش باشه آدم وقتی بخواد زندگی کنه کاری نمیکنه طرف مقابل رو سرد کنه کاری نمیکنه طرف مقابل رو اذیت کنه آره آدم باید هروقت ماهی رو از آب بگیره تازه 

شماهم با این حرف ها خوب نیست که دل شکوندین ، و قضاوت نابجا کردین ، هیچکه از سر خوشی جدا نمیشه حتما یه دلایلی هست که آدم نمیتونه تحمل کنه بهانه دیگه کجا بود خدا بهتر می‌دونه 

خراب کردن زندگی هم راحت نیست ولی گاهی چاره ای جز این نیست 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
هیچکس نمیتونه کسی رو قضاوت کنه باید با اون آدم زندگی کرد بعد بفهمه  بعدم اونایی که شما میگید ش ...

ببین میدونم چی میگی 

گرونترین چیز تو دنیا آرامشه

هر کی یه جور بدستش میاره

دوست خود من داره خودشو می کشه بلاگر بشه پولدار بشه بعد با پشت پر طلاق بگیره الان هم تقریبا با شوهرش رابطش مزخرفه از اول هم می گفت زشته شوهرم ...

شما اگه خودت و مادرت میدونی آرامش در پیش دارین بسم الله ... حداقل چند وقت بصورت آزمایشی خونه مادر بزرگت زندگی کن .. من انقد اتفاقا اطرافم دیدم ک میگم 

اسارتر اولش که گفت مادرم سرکار میره دوم که مهره هم هست مگه نیست؟

چی بگم هر کی دید گاهی داره 

اگه شرایطشون انقد اکی هست ک نمی گفت خونه ی مادربرگ زندگی کنم ..

چون پدر مادرش میگفتن خودت بیا ولی بچه نه مادرم نتونست تحمل کنه  اره بذاره بره چه ربطی داره مگه ...

اگر فکر میکنید حرف خلاف میلتون قضاوته پس نظر نخواین ، من چیزی رو گفتم که از حرفای زده شده فهمیدم 

والا تا بوده ازدواج برای پیری کوری بوده نه وقتی آدم جوون و رو پای همه میخوانش 

ماهی تازه رو از آب بگیرید ان شاالله براتون خیر باشه 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
مادرتون چن سالشه  چرا قبل اینا ب این قکرنکرده بد  پدرتون بعد بازنشستگی چیکارباید بک ...

خب دوباره کار کنه آدم باید تلاش کنه نمیشه دست رو دست گذاشت که مادرم منم اولی تاحالا کار کرده اونم خسته شده ولی کنار نمی‌کشه میگه باید بچه هام سر و سامون بگیرن همه کارهای خونه به عهده مامانمه خرید اینا 

همون اول هم مادرم می‌خواسته جدا شه ولی خانوادش گفتن بدون بچه بیا اونم نتوانسته 

قرار نیست همینجور بلند شیم بریم خونه مادربزرگم که تا آخر عمر قراره حق و حقوقش رو مادرم بگیره و برای موقت اونجا هستم 

خیلی بهتر زندگی کردن با یه آدم اشتباه هست 

اگه آدم آدم باشه عادت نمیکنه اینا دست معرفت آدمه

خداروشکر خدایی هست 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اصلا با استدلال های قانع کننده ای که آورد خودم ریختم برگام موند

واقعا با پست بعضیا آدم نمیدونه چی بگه کاش لااقل وقتی شعور حرف زدن نیست دیگه نمک رو زخم نباشن 

اوکی  میفهمم عزیزم  ولی استارتر فقط بی مسولیت بودن پدرشو گفت  اونم از بی پولیشه ...

بیین من چون با آدم بی مسیولیت دارم زندگی میکنم قشنگ میفهمم وقتی میگه بابام بی مسیولیت یعنی تا تهشو میخونم. فکر نکن بی مسیول بودن فقططط به پایین بودن درآمد خلاصه میشه.

اسی خودش دختر اون مرد هستش . بهترین قضاوت کرد می‌تونه باشه بین پدر و مادرش 

یه آدم بی مسیولیت چطور می‌تونه خودشو راضی کنه بشینه تو خونه بعد زنش با سن بالا بره سرکار. 

یه آدم بی مسیولیت تو همه چی بی خیال و بی‌تفاوت هستش. 

حس و عاطفه و محبت خاصی نداره. دنبال منافع خودش هست. 

بعضاً دست به خرابی های خونه نمیزنن. خلاقیت و ایده و پویایی و نشاط و.. ندارن. موجودات کسل کننده ای هستن . و بعضاً معتاد حالا نه فقط به مواد. مثلا شوهر من به گوشی معتاده. 

خودکار نیستن مدااام باید بهشون بگی این کار کن اون کار کن. حال راه رفتن و ایستادن و ... ندارن. هززززاررر تا ابراددیگه هم هست. واقعا زندگی کردن باهاشون خیلی سخته 

ب نظرم مادرش چون شاغله احساس قدرت میکنه و شوهرش از چشش افتاده 

قضاوت الکی نکنید و دیگه پست نذارید یه جایی باید جواب این حرفایی الکی که میزنید به راحتی رو بدید 

مادرم اولی تا حالا کار کرده احساس قدرت نکرده یهو احساس قدرت کرده ؟ واقعا این حرف هارو از کجا در میارید 

خب سازش کنه مادرتون.ی زندگی از هم میپاشه خدایی نکرده .صبوری و گذشت هم خودش عبادت محسوب میشه.نماز میخ ...

سازش تا کی؟مگه مادرشون نمیخواد زندگی کنه ؟مگه انسان نیست؟

نماز میخواد براش چیکار کنه؟

من احساس مادر اسی رو درک میکنم. منم از اول دلم میخواست طلاق بگیرم. ولی هیچ وقت شرایطش پیش نیومد. مشک ...

اره میگه دیگه نمیخوام ببینمش دیدنش برام سخت شده 

مرسی از درکتون ❤️