2777
2789
عنوان

جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 64 پست
دقیقا داماد ما هم مثل پدر شماست خواهرم دوباره برگشت مجبور شد بخاطر بچهاش  معلوم نیست الان شوهر ...

خدا لعنت کنه پدر مادرایی که از بچه خودشون خبر دارن و داماد یا عروس میکنن

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پول حلال بیاره خونه.خیانت کار نباشه قمار باز نباشه.تکلیف پدرتون چی میشه؟ازدواج کنه ؟یا به گناه بیافت ...

خانم شما تو اون زندگی نیستی. نمی‌دونم مادر این خانم چی کشیده. وقتی یه زن تو این سن دیگه می‌بره یعنی برررریده یعنی همه راه ها رو رفته. یعنی از اول هم به زور تحمل کرده و به خاطر بچه ها مونده. 

بمونه تو این زندگی با یه روحیه داغون. بعد خدایی نکرده زبونم لال بلایی سرش بیاد. 

خاله من موند یه مرتیکه عوضی معتاد بی خیال تنبل رو تحمل کرد. دو تا سرطان گرفت دووور از جون مادر اسی. پارسال هم فوت کرد. والا که همون جونیش طلاق گرفت اینقدر زجر و بدبختی نمی‌کشید 

واقعااااراست گفتی😐 مگه مادر اسی عروسک جنسیه!!!!!  زندگی کنه که شوهرش بعد این ب گناه نیافته؟! ...

چه حرفایی میزنن مردم آدم شاخ در میاره 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

شاید حرفایی که میزنم به شما خوش نیاد ولی میگم 

مادرت قطعا همون اوایل زندگی پدرتو شناخت چرا جدا نشد؟

خوب که پیر شدن و محتاج هم باید بزاره بره؟ 

فکر میکنم حالا که دستتون تو جیب خودتونه دارید بهانه میگیرید و بابات سر باره 

خراب کردن زندگی خیلی راحته بعداً پشیمون میشید 

و ضربه اصلی طلاق والدین رو بچه ها میخورند تو هرسنی که باشن 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
آهان  از حرفاتون این برداشت رو کردم  جوری که شما میگید یعنی همه هر کم و کاستی تو زندگی د ...

مادرتون چن سالشه  چرا قبل اینا ب این قکرنکرده بد 

پدرتون بعد بازنشستگی چیکارباید بکنه خب درامدش همینه دیگ 

مادرتون ک شاغله اینجوری عادت داده پدرتو 

مثلا اگه برید خونه مادربزرگت  خیلی خوبه؟

اونجوری چه فرقی ب حالتون میکنه مثلا 

چه حرفایی میزنن مردم آدم شاخ در میاره 

اصلا با استدلال های قانع کننده ای که آورد خودم ریختم برگام موند

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
پول حلال بیاره خونه.خیانت کار نباشه قمار باز نباشه.تکلیف پدرتون چی میشه؟ازدواج کنه ؟یا به گناه بیافت ...

ببخشید من یه سوال مذهبی داشتم فک کنم مذهبی باشید موردی نداره بپرسم؟

والله ما زندگی بدون مشکل ندیدیم اطراف من با وجود وضعیت مالی خوب و حال خوب اکثرا بخاطر بچه هاسون پای ...

هیچکس نمیتونه کسی رو قضاوت کنه باید با اون آدم زندگی کرد بعد بفهمه 

بعدم اونایی که شما میگید شاید طاقت زیاد دارن یا خوبی های دیگه داره شوهرشون چمیدونم بالاخره خودشون می‌دونن

هرکس زندگی خودش به خودش مربوطه 

گاهی طلاق بهترین راه حل هست . باعث آرامش و پیشرفت طرف میشه 

قبول دارم

الان خوبه به نظرت؟ سازش به جه قیمت و به جه دلیلی؟زندگی جهنمی؟

بله یه عده اینجور فکر میکنن عزیزم 

مادرتون چن سالشه  چرا قبل اینا ب این قکرنکرده بد  پدرتون بعد بازنشستگی چیکارباید بک ...

من احساس مادر اسی رو درک میکنم. منم از اول دلم میخواست طلاق بگیرم. ولی هیچ وقت شرایطش پیش نیومد. مشکلات پر و مادرم. مریضی هاشون. یهو زد بچه دار شدم . دستم تو جیب خودم نبود. میترسیدم و ... 

اما الان به هی مرحله ای رسیدم که میگم فقطططط نبینمش. حالم بهم می خوره ازش. اصلا میبینمش دعوامون میشه. دلم میخواد نباشه. جلو چشمم نباشه. وقتی نیست آرامش دارم. 

به نظرم مادر اسی هم دنبال اینه . فقط نباشه

ب نظرم مادرش چون شاغله احساس قدرت میکنه و شوهرش از چشش افتاده 

شایدم حق با شما باشه ما ک خبر نداریم

ولی چرا کار رو برای زن قدرت میدونین؟ 

یاد حرف این پیرمردهایی افتادم ک میگن زن اگه کار کنه هوا برش میداره

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
خانم شما تو اون زندگی نیستی. نمی‌دونم مادر این خانم چی کشیده. وقتی یه زن تو این سن دیگه می‌بره یعنی ...

اره بخدا دیگه عصبی شده قبلا خیلی صبر و حوصله داشت الان زود عصبی میشه دیگه طاقتش تموم شده حقم داره 

مگه خودش حق زندگی نداره تا کی فکر بچه هاش کنه 

میگن طلاق خوب نیست ولله که آدم تو زندگی که روح روان خودشو بچش اسیب ببینه بمونه هم خوب نیست بنظرم بهترین کار همین طلاق هست یا جدایی ازهم