2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی

5106 بازدید | 41 پست

میشه لطفا کسانی که از طریق آزمون استخدامی قبول شدن بیان کمک! 

سخته آزمون؟ من برای آموزگاری ثبت نام کردم ولی اصلا وقت نیست بخونم نمیدونم چی بخونم از کجا بخونم چطوری بخونم اصلا میرسم بخونم چه کار کنم خدایی یکی بیاد کمک بگه چ کنم اگه خلاصه ای نکاتی چیزی دارید یک دنیا ممنون میشم بفرستید

برو تو سایت ایران عرضه تو گوگل بزن جزوات ایران عرضه سایتش رو برات میاره همون بالا اولی هستش برو داخل سایت و از قسمت جستجو اسم کتابها رو دونه دونه جستجو کن خلاصه کتابها و خود کتابها رو برات میاره خلاصه هارو دانلود کن و بخون

منم متاهلم و فرصت ندارم کتابها رو بخونم فقط خلاصه هاشون رو میخونم توکل به خدا ان شاءاللّه قبول میشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی قشنگم خیلی خیلی لطف کردید موفق باشید😘

خواهش میکنم عزیزم

گلم لازم دونستم اینو بهت بگم

من که خلاصه های ایران عرضه رو خوندم بعدش تست زدم انگاری کامل نیستن متاسفانه

یکی از دوستام یه برنامه برام فرستاده خلاصه های اون خوبه اگه خواستی آیدی تلگرامت رو بفرست اونجا برات بفرستم اینجا نمیشه گذاشت

عزیززم نمیخام ناامیدت کنم ولی تواین ۳ هفته وقتی نیشت ک بخونی مم جزوه هاشو کامل دارم بهت بدم ولی نمیر ...

نه عزیزم من خودمم دیر شروع کردم به خوندن از مشاور پرسیدم گفت اصلا دیر نیست و اگه هفتاد درصدشم بتونم بخونم کفایت می‌کنه

در آخر حرفاش هم گفت کسایی بودن با درصد منفی قبول شدن چرا چون درصد رقباش همه پایین تر از اون بوده پس ما همه تلاشمون رو بکنیم شاید اصلا رقیبامون هم شرایط مارو دارن و فرصت مطالعشون کمه یا اصلا نمیخونن فقط ما از هر فرصتی که برامون پیش میاد باید استفاده مفیدی کنیم و مطالعه داشته باشیم

نه عزیزم من خودمم دیر شروع کردم به خوندن از مشاور پرسیدم گفت اصلا دیر نیست و اگه هفتاد درصدشم ...

صددرصد ادم باید تلاشوبکنه شایددیک درصدم شد

ولی من ازدید منطق گفتم مشاورک مشخصه براحق مشاورش میگه اره فلان.. همون ۷۰ درصد میدونی چ حجمی میشه؟من خودمم خیلی وقت نیست شروع کردم حدود۳ ماهه ولی حس میکنم حداقل چندماه دیگ نیاز داشتم شنیدم بعضیا یک ماه خوندن قبول شدن انشالله ک همگی موفق بشیم قبول بشیم 🙏

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
صددرصد ادم باید تلاشوبکنه شایددیک درصدم شد ولی من ازدید منطق گفتم مشاورک مشخصه براحق مشاورش میگه ار ...

درسته از دید منطق دیره چون منطق میگه باید کل کتابها رو بخونیم که بتونیم همه تستارو بزنیم ولی خب تو آزمون استخدامی نسبت به رقبا سنجیده میشیم پس شرایط اکثریتمون یکیه ما تلاشمون رو بکنیم شاید شانس آوردیم رقبامون درصدشون از ما کمتر شد

ان شاءاللّه عزیزم ان شاءاللّه هممون موفق باشیم

نه عزیزم من خودمم دیر شروع کردم به خوندن از مشاور پرسیدم گفت اصلا دیر نیست و اگه هفتاد درصدشم ...

مرسی قشنگم ولی من همه کار هام تو هم افتاده کنکور ارشدمم جمعس برا هیچ کدومم نخوندم ولی دارم برا آموزگاری چند وقته می خونم از تخصصی ها شروع کردوم اما فقط وقت می کنم روری یه ساعت بخونم🥲

خواهش میکنم عزیزم گلم لازم دونستم اینو بهت بگم من که خلاصه های ایران عرضه رو خوندم بعدش تست زدم ان ...

قشنگم میشه لطفا برام اینستا بفرستی پیجم اینه gallery_setareh__  آخرش دوتا آندرلاین داره پروفایلم یه عروسک بنفشه

وای تورو خدا پولیه چطوریه؟ میدونم وقت نیس ولی یه درسم یه درسه🥲  

من خریدم دوتا فایل یکی اختصاصی و عمومیه ۷۰۰ صفحسس یکی تخصصی ۲۰۰ صفحه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
خواهش میکنم عزیزمگلم لازم دونستم اینو بهت بگممن که خلاصه های ایران عرضه رو خوندم بعدش تست زدم انگاری ...

عزیزم میشه برای منم بفرستین برای آزمون استخدامی آموزگاری می‌خوام ...شما خودتون قبول شدین یا مجدد میخواید آزمون بدید

عزیزم میشه برای منم بفرستین برای آزمون استخدامی آموزگاری می‌خوام ...شما خودتون قبول شدین یا مجدد میخ ...

سلام عزیزم نه من قبول نشدم با پسر کوچیکم اصلا فرصت نمیشد مطالعه کنم دیگه نخوندم ادامه ندادم 

ایران عرضه خلاصه هاش کامل و مفید نبودن گلم

ولی چند تا کانال تو ایتا و تلگرام دارم اگر خواستی آیدی تلگرامت رو بذار بهت پیام بدم اونجا بفرستم برات