2777
2789
عنوان

کاش مامانم اینا نزدیک بودن ...

155 بازدید | 9 پست

ادم وقتی مجرده خانوادش دوروبرشه زیاد متوجه نمیشه ،،اماهمینکه  متاهل میشی تازه معنی دوریو میفهمی ،،،گرچه خانواده همسرم مثله پدرومادرم میمونن خواهرشوهرمم مثله خواهرم خدا شاهده همشونو خیلی دوست دارم به من خیلی خوبی کردن ادمایه خیلی خوبین حتی همسرم از اولم کنارشون حسه غربت نکردم پیششون از اول راحت بودم و دلم قرص بود با اینکه فامیلم نبودیم از فامیلم به من خیلی بهتر بودن و منم همیشه دوست دارم خوبیاشونو جبران کنم یاده خوبیا و کارایی ک واسم کردن میفتم خیلی خجالت میکشم میگم کاش کاری کنمو خوبیاشونو جبران کنم  از خونه خودم تا خونه مامانم اینا نیم ساعت راهه و اینکه ماشینه همسرمم اکثرا دستشه و منم نمیتونم هی پول اسنپ بدم برم بیام یه صد تومن مثلا رفتنی بدم یه برگشتنی صدتومن ۲۰۰ تومن هزینه رفت و برگشتم میشه  با اینکه همه میگن برو خداتو شکرکن از خونه خودت تا مامانت اینا نیم ساعت راهه اونیکه چهارساعت راهشه چی بگه اونیکه حتی از این چهار ساعت مسیرش دورتره چی بگه اما من میگم کاش نزدیک بودم میرفتم با پایه پیاده نه نیازی به اسنپ نه ماشین خودمون غروبا یه نیم ساعت  میشستم حال و هوام عوض میشد با اسنپم میره حدالقل باید یه روز بمونم اونم ک نمیشه همش زندگیو ول کرد رفت 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

منم دورم از خانوادم  بااین تفاوت ک خانواده شوهرم بسیار آدمای بد وظالمی هستن... شوهرم شب کاره   انقدر احساس تنهایی میکنم افسرده شدم   حالم واقعا خوب نیست   نمیدونم باید چیکار کنم  دلم میخواد طلاق بگیرم برگردم کنار خانوادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو چی میگی تو ی شهر غریب به خونه هیچ کس رفت و اومد نداریم خونه بابامم ی ساعت و نیم راهه منم چند ماه ی بار میرم البته از اخلاق بابام خوشم نمیاد اخلاق سگی داره از ساعت ۷شب به بعد نباید تکون بخوری یا حرف بزنی باید مثل زندانی بری تو اتاق بدون سروصدا

خداروشکر ک خانواده ی همسر خوبی نصیبت شد

خانواده همسر منم خیلی خوبن برای من ده دقیقه راه هس همسرم منو نمیبره نمیزاره پیاد برم 

پدرمم اجازه نمیده تنها سوار تاکسی اینااا بشم هفته دو بار میرم عصر منو میبره تا ده شب میاد دنبالم

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
جمعه ها خونه نیست شوهرت؟

گاهی هست گاهی نیست بستگی به کارش داره چرا با شوهرمم میرم ولی مثلا میگم جوری باشه هر موقع خودم دلم میخواد برم بیام ،،،ولی نمیشه این خونه ام واسه خودمونه بگم مستاجر باشیم بگم عیب نداره نزدیک خونه اونا بگیریم،، مامانم اینام خونه واسه خودشونه اصلا بخاطر منم فکر نکنم بخوان خونشونو عوض کنن بیان نزدیک ما 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤