2777
2789
عنوان

شوهرمـ.....

270 بازدید | 24 پست

اصلا حال وروز خوبی ندارم میشه بیایین پیام میدم دیرجواب میده انلاین بعد۲۰دقیقه جواب میده همش تواینستاس بازدیدش مخفی وقتیم اعتراص میکنم میشم ادم بده ایا مقصرمنم؟؟؟ هیچ ذوقی نداره ازاینده ازاینکه واسه زندگیمون چکاربکنیم حرفی نمیزنه همش توهین میکنه

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مقصرخودمم اونقدر حالم بدکرده توهین کرده میخوام گوشیموخاموش کنم

گوشیتو خاموش نکن

برای خودت برنامه بریز عزیزم

روزت رو پر کن از کارایی که خودت دوسشون داری 

بذار اون پیگیرت باشه

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

گوشیتو خاموش نکن برای خودت برنامه بریز عزیزم روزت رو پر کن از کارایی که خودت دوسشون داری  بذ ...

خیلی بهم توهین کرد میخوام نباشم فکرمیکنه نمیرم بهم گفت جدامیشیم منوتهدید ب جدایی میکنه هروقت دلش جوابمومیده

وقتی مردی دور بشه با قدرت بشتری به سمت شما برمیگرده مردان نیاز دارن یه مدتی دور بشن تا به حس استقلال و تشنه زن بشن تا خودشون با شدت بیشتر  برگردن وقتی زن نزاره  دور بشه  عصبی میشه و نمیزاره که کامل دور بشه تا مثل فنر برگرده 

وقتی مردی دور بشه با قدرت بشتری به سمت شما برمیگرده مردان نیاز دارن یه مدتی دور بشن تا به حس استقلال ...

این از کتاب مردان مریخی زنان ونوسی نوشتم برات باید تفاوت درک کرد تا رابطه خوب داشته باشیم

خب چرا ؟ مگه بينتون مشكلي هست ؟ مگه با رضايت ازدواج نكردين ؟ چرا ذوقي نداره ؟ چرا توهين ميكنه ؟  ...

چرا بارضایت بوده یمدت رفتارخانوادمو دید داره سواستفاده میکنه اونقدر خانوادش پرش میکنن وقتی بهش پیام میدم بعد نیم ساعت جواب میده درصورتی ک انلاین 

وقتی مردی دور بشه با قدرت بشتری به سمت شما برمیگرده مردان نیاز دارن یه مدتی دور بشن تا به حس استقلال ...

میخوام گوشیمو خاموش کنم