2777
2789
عنوان

شوهرمـ.....

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 24 پست
چرا بارضایت بوده یمدت رفتارخانوادمو دید داره سواستفاده میکنه اونقدر خانوادش پرش میکنن وقتی بهش پیام ...

شما هم ديگه پيام نده ، نميدونم خانوادتون قضيه اش چيه اما از اين بعد يه جوري نشون بدين انگار خانوادتون بهترين خانواده و بدون مشكل هستن و كاملا پشت شمان ، اصلا مشكلات رو منتقل به ايشون نكنين ، پيام هم وايسين خودش بده 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تاپیک آخرم یه کتاب معرفی کردم خوبه مطالعه کنی 

روابط یه چیز دو طرفه اس و یه مشاور یا آدمی که تو این زمینه علم داره باید علتش این رفتارهاتون رو ریشه یابی کنه 

از اون جایی که مشخصه رابطه آتون هنوز به درجه های حاد نرسیده تو این زمینه مطالعه کنی و رعایت کنی خیلی کمکت میکنه ❤️

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
نیازی نیست ولی گیر نده  اعتراض نکن نگو چرا جواب نمیدی رفته تو غار تنهایی یه مدت خودتم نزدیکش نش ...

چراباید راحت توهین کنه چراتهدید ب جدایی کنه

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

شما هم ديگه پيام نده ، نميدونم خانوادتون قضيه اش چيه اما از اين بعد يه جوري نشون بدين انگار خانوادتو ...

اونقدرحالموبدکرده دوستدارم خطمو خاموش کنم بهم گفت گورتو گم کن

عزیزم تاپیک آخرم یه کتاب معرفی کردم خوبه مطالعه کنی  روابط یه چیز دو طرفه اس و یه مشاور یا آدم ...

عزیزم بهم میگ جدامیشیم منوتهدید میکنه توهین میکنه یعنی ازاین بدترم داریم باز؟! خیلی حالموبدکرد

عزیزم بهم میگ جدامیشیم منوتهدید میکنه توهین میکنه یعنی ازاین بدترم داریم باز؟! خیلی حالموبدکرد

پس همون برید پیش مشاوره 

خیلی مشکلات از رفتارهای کوچیک دو طرف ایجاد میشه اون رفتارها هم از توقعات بیجا و آموزش های نادرست نشات گرفته 

البته اگر ایشون هم نیومد خودتون برید بهتره 

چون با این اوصاف باید بفهمید کع موندن و درست کردن واستون بهتره یا جدا شدن

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
پس همون برید پیش مشاوره  خیلی مشکلات از رفتارهای کوچیک دو طرف ایجاد میشه اون رفتارها هم از توق ...

من ازدواج دومم نمیتونم جدابشم اینم میدونه وهربار تهدیدم میکنه

من ازدواج دومم نمیتونم جدابشم اینم میدونه وهربار تهدیدم میکنه

عزیزم برو یکم وقت بذار این کتاب رو بخون 

نشد برو یه مشاور درست و حسابی پیدا کن 

کمکت میکنه