2777
2789
عنوان

#وابستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 145 پست
خودتو باور کن

چجوری میشع بگی ؟

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@nilay26   @sevil78     @chgtjk   @selentia_6   @وفااااااااااا ...

راهی نداره رفته رفته خودت کم کم به اون حد واحد میرسی دوست عزیز

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
راهی نداره رفته رفته خودت کم کم به اون حد واحد میرسی دوست عزیز

ان شاءالله دعا کنید برام لطفا 

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
این چیزیه باید تو وجود خودت شکل بگیره قابل توضیح نیست اما مشاورا میتونن کمکت کنن

حرف خیلی خوبی زدی باید خودمو باور کنم مرسی ازت

درس میخونم یا تو خونع مشغول میکنم خودمو بازم همونجوری :(

زیاد رو کاغذ حس ها ت رو بنویس

دلایل اینکه نباید بخوایش رو بنویس 

سخت نگیر یه فکره میاد ومیره

این کتاب رو بخون

از حال بد به حال خوب

مطالب طنز زیاد بخون 

این نیز بگذرد همه از این چالش ها داشتن

میگذره

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

زیاد رو کاغذ حس ها ت رو بنویس دلایل اینکه نباید بخوایش رو بنویس  سخت نگیر یه فکره میاد ومیره ...

مرسی گلم باش حتما

مثلا میبینم چند ساعت بهم زنگ نمیزنه همش شک میکنم فکر منفی میاد سراغم مبگم نکنه با یکی دیگست

اینارو فکرارو چجوری از خودم دور کنم؟

از خدا کمک بخواه و سعی کن از عشقت دوری کنی  و خودت رو به چیزهای مختلف سرگرم کن

باش حتما لطفا برام دعا کنید عاقبتم بخیر بشه ،ان شاءاالله شما هم حاجت روا شید

دقیقا چجوری خودمو دوست داشته باشم؟ ارع دقیقا کاملا درست گفتی الان شرایطشو ندارم برم باشگا و سرکار ...

خودتو سرگرم یه چیزی کن وقتی بیکار باشی یا همش تو خونه فکرت و ذهنت هم محدود میشه و تنها دلخوشیت میشه طرفت چون فکر میکنی چه خوبه که اون هست و دلخوشیت شده پس بهش بیشتر وابسته میشی، فیلم نگا کن، یه کاریو یا حرفه ای رو از طریق گوشی یاد بگیر، تو خونه ورزش کن برای خودت هدف مشخص کن مثلا فلان کارو تا یه زمانی تموم کنی

من خودم قبلا شرایط تورو داشتم و آدم وابسته ای بودم و سرکار رفتن خییلی بهم کمک کرد که دیگه وابسته نباشم به طرفم

@منظومه_چشمام   @لبوشک_قآنوم   @nasim9877   @عیناه   @شهریورماهیم & ...

سلام عزیزم

ب نظرم پسرا خیلی دوس دارن،ک مدام پیگیر طرف بشن

دوس دارن ب دست بیارن،کلا پیگیریه زیاد از جانب دختر ب نظرم جالب نیس البته این نظر شخصیمه،پسر بایددد،عاشق تر باشع تو رابطه 

تا زنگ نزده بش زنگ نزن بذ اون شرو کننده باشه سرتو مشغول کن ،تحمل کن ک بش مسیج ندی 

خودتو دست بالا بگیر بذ حس کنع ی چیز قدرتمندی ب دس آورده 

منم حقیقتا تجربه ی کافی ندارم چیزی ک دیدم و شنیدم بت گفتم

امیداورم کمک کننده باشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خودتو سرگرم یه چیزی کن وقتی بیکار باشی یا همش تو خونه فکرت و ذهنت هم محدود میشه و تنها دلخوشیت میشه ...

باش عزیزم یچیز دیگع خیلی بهش شک دارم همیشع شک هام الکی بوده واقعا دارم آسیب میبینم و آسیب زدم بهش چجوری این شک و افکار منفی و تهمتارو از خودم دور کنم توروخدا راهنماییم کن