ما یه شهر دیگه ایم دو ساعت با خونه مامانم فاصله داریم.یه هفته پرستار بچم کار داشت مامانم اومد بچمو نگه داشت.از شنبه بچم پیش پرستارشه و شوهرم هی میگه به مامانت بگو بره.قراره مامانم چند روز دیگه هم پیشمون باشه.مامانم یه سری اخلاقای غیرقابل تحمل داره ولی دیگه این حد از بی چشم و روییه شوهرمم طبیعی نیست.امشب خیلی خودمو کنترل کردم وگرنه خونه رو، رو سر شوهرم خراب کرده بودم.بنظرتون چه رفتاری با شوهرم بکنم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حالا اگه مادرشوهر بود همه میگفتن امان ازدست مادرشوهرت چقد بی فکره.همونحوری ک ماها بامادرسوهر راحت نیستیم اونم نیست.شمام اشتباه کردی مگه مادرت پرستاره اوردیش پرستاری بچت کنه ک شوهرت پرو کنی.میکفتی چشمت کور یکی ازمالا خودت بگو بیاد بگیرش
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤