2777
2789
عنوان

شوهرم میگه به مامانت بگو بره

| مشاهده متن کامل بحث + 4050 بازدید | 90 پست

من بودم ازش متنفر میشدم 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
راسته که میگن معرفت آدما در گرو منفعتشونه

مامان من انقدر به شوهرم خوبی می‌کنه آخرش شوهرم میگه مگه چیکار کرده میخواست نکنه من روم نمیشه ب مامانم بگم واقعا نمک نشناسه

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اگه مادرشوهر بود همه میگفتن امان ازدست مادرشوهرت چقد بی فکره.همونحوری ک ماها بامادرسوهر راحت نیستیم اونم نیست.شمام اشتباه کردی مگه مادرت پرستاره اوردیش پرستاری بچت کنه ک شوهرت پرو کنی.میکفتی چشمت کور یکی ازمالا خودت بگو بیاد بگیرش

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
خانوما میدونم که یادتون نمیمونه ولی خب یادتون بمونه رفتار غیرقابل تحمل نداشته باشید وقتی میرید خونه ...

یخدا ک به اینا نیس

فقط شانس

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴

بگو مادر خودتم بود بهش میگفتی برو اخه نمک نشناس؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
مامان من انقدر به شوهرم خوبی می‌کنه آخرش شوهرم میگه مگه چیکار کرده میخواست نکنه من روم نمیشه ب مامان ...

از قدیم میگن دوماد گربه کوره است 

خدایی قابل خیلی حقه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

من نمیدونم رفتارای مامانت چطوره که انقدر شوهرت بیزار شده ، . 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!