2777
2789
عنوان

شوهرم میگه به مامانت بگو بره

4050 بازدید | 90 پست

ما یه شهر دیگه ایم دو ساعت با خونه مامانم فاصله داریم.یه هفته پرستار بچم کار داشت مامانم اومد بچمو نگه داشت.از شنبه بچم پیش پرستارشه و شوهرم هی میگه به مامانت بگو بره.قراره مامانم چند روز دیگه هم پیشمون باشه.مامانم یه سری اخلاقای غیرقابل تحمل داره ولی دیگه این حد از بی چشم و روییه شوهرمم طبیعی نیست.امشب خیلی خودمو کنترل کردم وگرنه خونه رو، رو سر شوهرم خراب کرده بودم.بنظرتون چه رفتاری با شوهرم بکنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ک 

من اگه بودم طلاق میگرفتم

یعنی چی به مامانت بگو بره

باید زن و شوهر احترام هم دیگه و خانوادشون داشته باشن زشته!

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

عب نداره دعوا نکن . نه بخاطر شوهرت با مادرت بدرفتاری کن نه بخاطر مادرت با شوهرت 

دو سه روزو بگذرون تموم بشه با هیچکدوم بدخلقی نکن حرف شوهرتم به مسخره و شوخی بگیر 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

خانوما میدونم که یادتون نمیمونه ولی خب یادتون بمونه رفتار غیرقابل تحمل نداشته باشید وقتی میرید خونه بچه هاتون تو هیچی دخالت نکنید تا نظرتونو نخواستن نظر ندید که همیشه عزیز باشید