2777
2789
عنوان

کیا بادرس خوندن به جایی رسیدن؟

719 بازدید | 11 پست

الان جو جوری شده کسی ک درس میخونه و تلاش میکنه رو ارزششو میارن پایین و میکوبنش و مسخرش میکنن 

تو بچه ها توهم ایجاد میکنن ارررره بیزینس خودتو راه بنداز زیر دست کسی کار نکن در حالی که طرف خودش هر چی داره از پدرشه و خودشو خودساخته نشون میده

شغل هایی که با درس خوندن بدست میان حیاتی ترن احساس ارزشمند بودن بیشتری میدن کم ریسک ترن و ...

نوجونا و جونا رو از درس خوندن انداختن ...

واقعا جای تاسفه

البته که همه شغل ها ارزشمندن ولی بعضی هاش ارزشمند تر

لایک نکن 🚫❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دانشجوام

و شغل الانم هیچ ربطی ب رشته‌ام نداره

اما وقتی تحصیلم تموم بشه حتما تو حوزه خودم فعالیت میکنم.

البته نمیتونم کار خودمو داشته باشم چون هزینه هاش سنگینه.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

دقیقا از اون ور بوم میوفتن به بچه کلاس سومی میگی چرا درس نمیخونی میگه به چه دردی میخوره همه بیکارن ...

در صورتی ک الان درس خوندن تا حد دیپلم فقط دونستن یکسری اطلاعات اولیه و لازمه و اصلا جز موفقیت تحصیلی ب حساب نمیاد!!

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

می‌دونی ب نظر من آدم یا نباید درس بخونه یا اگرهم میخونه حسابی بخونه ک واقعاااا ب جایی برسه مثلا خودمن با لیسانس مدیریت خونه نشینم الان با خودم میگم کاش همون موقع ی حرفه یاد میگرفتم 

در صورتی ک الان درس خوندن تا حد دیپلم فقط دونستن یکسری اطلاعات اولیه و لازمه و اصلا جز موفقیت تحصیلی ...

دقیقا

جوونای دانشجو یا فارغ التحصیل این حرفارو جلوی بچه مدرسه ای ها میزنن خیلی مخربه

چی میگید شما می‌گیرد حتما با درس منطق اون کجا رفته نصف عمر تون رو بزارید پای درس که خیلی مثلا بتونید درآمد داشته باشید ماهی ۵۰ تومن اخه من نمیفهمم کمی از این وقت رو برترید روی بیزنس خودتون یک ذره سنتی بکشید یک ذره استرس بکشید چند برابر این پول رو در میارید من واقعا شما آدم های تنبل رو درک نمیکنم شما حاضرین توی زندگیتون استرس نداشته باشید اما توی کل زندگیتون نگران این باشید که کی حقوقم رو میدن من نمی‌دونم دیگه چی بگم😮‍💨